X Xxudy Aktif Üye Kayıtlı Üye 6 Temmuz 2023 4.858 En iyi cevaplar 1 4.672 63 35 22 Mayıs 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Xxudy #1 Kızlar dün predictor test yaptım Bugün atmak için baktığımda test böyle idi.daha öncede yaptım bu testi hiç böyle olmamıştı, sizce kuruma mı ? Eklentiler E38555AC-196C-4F27-8468-18B61E12C788.webp 66,3 KB · Görüntüleme: 71 10C38664-4054-41CC-9CF4-E484F4068D06.webp 80,2 KB · Görüntüleme: 64
Kızlar dün predictor test yaptım Bugün atmak için baktığımda test böyle idi.daha öncede yaptım bu testi hiç böyle olmamıştı, sizce kuruma mı ?
M m0lak Üye Kayıtlı Üye 31 Mart 2025 117 24 13 27 22 Mayıs 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Xxudy #2 Predictor bende güvenilirliğini kaybetti çünkü geçen ay gerçek bir silik çizgi çıkardı ama adet oldum
Predictor bende güvenilirliğini kaybetti çünkü geçen ay gerçek bir silik çizgi çıkardı ama adet oldum
X Xxudy Aktif Üye Kayıtlı Üye 6 Temmuz 2023 4.858 En iyi cevaplar 1 4.672 63 35 22 Mayıs 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Xxudy #3 m0lak .!.: Predictor bende güvenilirliğini kaybetti çünkü geçen ay gerçek bir silik çizgi çıkardı ama adet oldum Genişletmek için tıkla... Ya hangi kutusu peki Pembe mi turuncu mu ?
m0lak .!.: Predictor bende güvenilirliğini kaybetti çünkü geçen ay gerçek bir silik çizgi çıkardı ama adet oldum Genişletmek için tıkla... Ya hangi kutusu peki Pembe mi turuncu mu ?
orchagoci Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 20 Haziran 2022 750 428 53 22 Mayıs 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Xxudy #4 Xxudy .!.: Kızlar dün predictor test yaptım Bugün atmak için baktığımda test böyle idi.daha öncede yaptım bu testi hiç böyle olmamıştı, sizce kuruma mı ? Genişletmek için tıkla... Benim de böyleydi. Hamileydim. Sizin de pozitif galiba
Xxudy .!.: Kızlar dün predictor test yaptım Bugün atmak için baktığımda test böyle idi.daha öncede yaptım bu testi hiç böyle olmamıştı, sizce kuruma mı ? Genişletmek için tıkla... Benim de böyleydi. Hamileydim. Sizin de pozitif galiba
X Xxudy Aktif Üye Kayıtlı Üye 6 Temmuz 2023 4.858 En iyi cevaplar 1 4.672 63 35 22 Mayıs 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Xxudy #5 orchagoci .!.: Benim de böyleydi. Hamileydim. Sizin de pozitif galiba Genişletmek için tıkla... Canım ama ilk yaptığımda Birsey çıkması sonra çıktı sizinde böyle miydi peki
orchagoci .!.: Benim de böyleydi. Hamileydim. Sizin de pozitif galiba Genişletmek için tıkla... Canım ama ilk yaptığımda Birsey çıkması sonra çıktı sizinde böyle miydi peki
T Tirabzonliibarbie Üye Kayıtlı Üye 11 Mart 2025 136 29 13 23 22 Mayıs 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Xxudy #6 Xxudy .!.: Kızlar dün predictor test yaptım Bugün atmak için baktığımda test böyle idi.daha öncede yaptım bu testi hiç böyle olmamıştı, sizce kuruma mı ? Genişletmek için tıkla... Bence kuruma çizgisi canım benimde öyle oldu sonra regl oldum umarım en yakın zamanda Allah nasip eder
Xxudy .!.: Kızlar dün predictor test yaptım Bugün atmak için baktığımda test böyle idi.daha öncede yaptım bu testi hiç böyle olmamıştı, sizce kuruma mı ? Genişletmek için tıkla... Bence kuruma çizgisi canım benimde öyle oldu sonra regl oldum umarım en yakın zamanda Allah nasip eder
mayala Mucizelerimi bekliyorum 👼👼 Kayıtlı Üye 4 Aralık 2024 9.007 9.397 113 37 22 Mayıs 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Xxudy #7 Regliniz gecikti mi peki ?
M m0lak Üye Kayıtlı Üye 31 Mart 2025 117 24 13 27 22 Mayıs 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Xxudy #8 Xxudy .!.: Ya hangi kutusu peki Pembe mi turuncu mu ? Genişletmek için tıkla... Pembeydi benimki. İlk yaptığım anda da hafif silikti birkaç saat sonra iyice gözle görünür oldu ama adet oldum
Xxudy .!.: Ya hangi kutusu peki Pembe mi turuncu mu ? Genişletmek için tıkla... Pembeydi benimki. İlk yaptığım anda da hafif silikti birkaç saat sonra iyice gözle görünür oldu ama adet oldum
munzevimsi 🫂 Elhamdulillâh-i Alâ Külli hâl... 🩵&🩷 Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 7 Ekim 2020 2.895 3.857 83 22 Mayıs 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Xxudy #9 m0lak .!.: Pembeydi benimki. İlk yaptığım anda da hafif silikti birkaç saat sonra iyice gözle görünür oldu ama adet oldum Genişletmek için tıkla... Kimyasal geçirmiş olabilir misiniz ? Bunlar çok düşük betayi da algılıyor ya o yüzden sordum
m0lak .!.: Pembeydi benimki. İlk yaptığım anda da hafif silikti birkaç saat sonra iyice gözle görünür oldu ama adet oldum Genişletmek için tıkla... Kimyasal geçirmiş olabilir misiniz ? Bunlar çok düşük betayi da algılıyor ya o yüzden sordum
M m0lak Üye Kayıtlı Üye 31 Mart 2025 117 24 13 27 22 Mayıs 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Xxudy #10 munzevimsi .!.: Kimyasal geçirmiş olabilir misiniz ? Bunlar çok düşük betayi da algılıyor ya o yüzden sordum Genişletmek için tıkla... Belki de. Kan vermediğim için bilmiyorum. Adetim gecikmişti 5-6 gün kadar (hayatımda ilk defa) ama sonra adet oldum
munzevimsi .!.: Kimyasal geçirmiş olabilir misiniz ? Bunlar çok düşük betayi da algılıyor ya o yüzden sordum Genişletmek için tıkla... Belki de. Kan vermediğim için bilmiyorum. Adetim gecikmişti 5-6 gün kadar (hayatımda ilk defa) ama sonra adet oldum
M m0lak Üye Kayıtlı Üye 31 Mart 2025 117 24 13 27 22 Mayıs 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Xxudy #11 Sizce şu an en güvenilir kuruma çizgisi falan da çıkarmayacak test hangisi?
A Ayysssko Aktif Üye Kayıtlı Üye 31 Ekim 2023 1.209 328 43 25 22 Mayıs 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Xxudy #12 Xxudy .!.: Kızlar dün predictor test yaptım Bugün atmak için baktığımda test böyle idi.daha öncede yaptım bu testi hiç böyle olmamıştı, sizce kuruma mı ? Genişletmek için tıkla... Baya belirgin duruyor ama ilk başta çıkmaması da insanı şüpheye düşürüyor tabi siz en iyisi sabah ilk idrar ile yeniden bi test yapın. İnşallah olumlu sonuç alırsınız
Xxudy .!.: Kızlar dün predictor test yaptım Bugün atmak için baktığımda test böyle idi.daha öncede yaptım bu testi hiç böyle olmamıştı, sizce kuruma mı ? Genişletmek için tıkla... Baya belirgin duruyor ama ilk başta çıkmaması da insanı şüpheye düşürüyor tabi siz en iyisi sabah ilk idrar ile yeniden bi test yapın. İnşallah olumlu sonuç alırsınız