- 27 Haziran 2017
- 67
- 31
- 3
- 31
- Konu Sahibi ezgindm0622
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gercekten mi ya uff hla inanamıyorum çok açık değil mi rengi yok gibi sanki :/Görünüyor cnm ikinci çizgikan testide yaptır hayırlı olsun
![]()
Valla cnm bnmkide bi kere böyle çıkmıştı çok hafifti adetimden önce yapmiştim ama hamileydim yaniGercekten mi ya uff hla inanamıyorum çok açık değil mi rengi yok gibi sanki :/
Haklısınız ama biçok pozitif testte negatifle karsilasani okudum ve çok bekledim olması için inanamıyorum nedense..Ayrıca daha önce hiç böyle çıkıyor muydu hayır demekki var bişeyler
Kan testi yaptır cnm o zamn belli olur :)Haklısınız ama biçok pozitif testte negatifle karsilasani okudum ve çok bekledim olması için inanamıyorum nedense..
Pekala durdukça sizce de siliklesmemis miHayirli olsun kesin hamile sin. Kan testi yaptir sonra 2 gun arayla ver kanını. 48 saatte bir 2 kat artmalı. .5000 olunca doktora git canım. Daha öncesi gitsen de ise yaramıyor. .adet başlangıcın nedir..ben de böyle silik olduğunda beta hcg 112 çıkmıştı. .
Âdetlerim düzensiz benim belli olmuyro bazen tam gününde oluyorum bazen geçiyor ama biteli bugün tam 30 gün olduKaç günün geçiyor ?
olmazsa çıkmazdıVar yani :)