kızlar ne olur bakın uyuyamadım berbat haldeyim...

kuzeyisiklari2017

Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2017
204
51
13
39
arkadaşlar mahvoldum ağlamaktan.biri vardı hayatımda ara ara tartışmalarımız oluyordu ama dün de konu açmıtım 3 gün önce bir tartışma yaşadık.aslında sorunu biraz da ben çıkardım.ilerde çözemediğimiz ir durum olursa ayrılık da olabilir demişti ben bu sözüne aşırı tepki verdim beni seviyordu hergün konuşuyorduk vs..ama bu sözden sonra o durumu iyileştirmeye çalıştığı halde ben abarttım da abarttım
2 gün aramadı dün mesaj yazdım dayanamadım bana şunları demiş:
"kusura bakma seninle ilgili hayallerimin hepsi uçtu gitti seninle ilerisi için asla evlilik düşünmüyorum hakkını helal et." sonra aramasını istedim konuştuk görütülü de konuştuk.haftada bir ufak tartımalarımız oluyordu ama sorunu açıkçası genelde ben çıkarıyordum.bana dedi ki seninle evliliği yürütebileceğüime inanmıyorum
ve dedi ki
MANTIĞIMLA DUYGULARIM ÇELİŞİYOR MANTIĞIM ASLA OLMAZ DİYOR VE BEN MANTIĞIMI DİNLERİM DEDİ.
yalvardım yakardım defalarca özür diledim yok en çok kırıldım düzelmez diyor.sen de unutursun takıntı yapma beni diyor
kızlar ayrılmak istemiyorum benim olayları abartmalarım kaprislerim yüzünden bitsin istemiyorum. sen kırdın sana sevgimi diyor.kırılmış da belli sevgisi azalmış gibiydi.Nuh dedi peygamber demedi.sen düzelsen de ben kıırıldım kendimi iliyorum ben düzelemem dedi.ALLAH RIZASI İÇİ YARDIM EDİN BANA.UYKU HARAM OLDU
tartıma anında mesajla ben buna sen beni sallamıyorsun umursamıyorsun geçmişte mesela bir olay oluyr nedenini sormuyorsun lanet olsun falan demiştim.bunlara çok içerlemiş.

Giden gitmiştir. Erkekler bize göre biraz daha kindar oluyor bencede unutmaz ve ilişkiniz eskisi gibi olmaz.umarım bundan sonraki ilişkilerde biraz daha ceneni tutabilirsin ve bu iliskinden ders çıkarırsin.her iste bir hayir vardır de üzülme bence.sunuda unutma bir erkek seninle evlliik icin birlikteyse gecimsiz birini istemez

Bence mantığıyla kalbi gayet de örtüsüyormuş hic boşuna üzülmeyin, zaten er ya da gec bitirecekti bence. Dünkü konunuza da yazmadım ama evet gercek hayat sonucta bu; bir gun herkesin yolları ayrılabilir ama seven insanlar bunu düşünmek dahi istemezler bence.
Önünüze bakın.

Haftada bir kavga cikariyorsan sonuclarina da katlan.
Yapiyosunuz ediyosunuz trip uzerine trip,sonra da karsi tarafin bunlara katlanmasini bekliyosunuz.Bak iste gordun herkes katlanmiyo.
Gram üzülmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…