Benim 2yıldır hayatımda bır ınsan var.O benım aılemle tanısdı ben onun.Baslarda onun aılesı benı tanımadgı ıcın sevemedı.ama zamanla sevdıler.Ama malsf ben sevemedim artık.Fakat o benım annemle okadar ıyı anlastıkı sankı o onun oglu anneme okadar hedıyeler alırdı sureklı arardı.Biz evlenme kararı aldık ama babamın maddı anlamda durumu sıkısınca ertelemk durumda kaldık.ama o ve aılesı bunu anlyısla karşılamadılar.Beklemenın anlamı yok deyıp durdular bız alırız herseyı yaparız dedıler ama ben kendımı ezdıremem sonuçta.Bundan 1sene once tren kazası gecırdı ve ayağından sakatlndı.Ben bu durumu hıc kafama takmadım.sevıyorum sonuçta.ne olursa olsun.Ama onun pıskoljısı bozuldu.o gıttı başkası geldı bağırmalar cagırmalar en ufak seyde aramamalar.En son kavgamızda tam 1ay ne o benı ne ben onu aramadık.cunku ben hakaret etmıstım dayanamıyorum huylarını artık.Annem aramış neoldu dıe.Annemede siz evlenmekten kacıyosunuz sız ıstemıyorsunuz oyun oynuosunuz kızın şöyle böyle derken tabı annemde benı savunmuş o arada tartışmışlar ve anneme sesını yukseltmıs annemınde zoruna gıtmıs ve duygulanmış.uzulmüş..onu cok sevıyor ama buna kırılmış.bende bunu dun ogrendım kan beynime sıçradı.bıttı dıe msj attım sonucda kımse benım annemı üzemez annemı asla uzdurmem..Oda ben bağırmadım dıo annem bağırdı dıo.ama emınım bağırmıştır.hayvanlık kanında var cunku.şubattada ısteme olacaktı ama ben bıtırdım artık.ama dayanamıorm cok ozluyorum sevıyorum.onsuzda hayat dusunemıyorum..kızlar ne yapmalıyım??
bana lütfen akıl verın.....((( çok uzgunum
Madem sevion bitti demisin. Gerimi donmek istiyosun.. benim nisanlimda hata yapti hatalarindan dondu ama. affettim bende. bekliycez bakalim insqllqh yakinda dugun olcak. annemi ezdirmem kendimi ezdirmem mantigi yanlis bence. sabir ve anlayista lazim iliskilerde.
Bu iki cümle çok tezat
hayvanlık kanında var diye bir insan sevdiğine söylemez.
biraz saygı lütfen!
Evet tezat oldgunun farkındayım 2cumlenın ...çünkü bazen benı oyle delirtmek ıcın elınden gelenı yapıyorkı dayanamıyorum katlanamıyorum ama sevıyorumda..
Benım anneme yapılan ve bana yapılan saygısızlıktan sonra saygım kalmadı maalesef..Sevmekle saygı arasında genıs uçurum var..
Bu iki cümle çok tezat
Saygi sevgiden bir tik ondedir tipki arkadasin dedigi gibi.
Kaninda hayvanlik oldugunu dusunuyorsaniz, bu kadar saygisiz bir insansa onunla evlenmek istediginize emin misiniz?
Zira annenize sesini yukseltmesi kabul edilebilir bir davranis degil.
Gerci ben daha ortada resmi bir durum yokken annenizin sevgilinizle tartismaya girecek kadar samimi olmasini da dogru bulmuyorum. Tamam anneniz tabi ki tanisin sevgilinizi ama mesafeyi korumak gerek. Yani kendisine sesini yukseltmesine musade edecek kadar da samimi olmaya gerek yok. Neticede sevgiliniz saygisiz bir insan. Saygisini en cok korumasi gereken insana karsi bile sesini yukseltiyorsa varin siz dusunun.ben uzak durun derim.
Onsuz da yasarsiniz merak etmeyin ancak saygisizliklarina taviz verip kendinize olan sayginizi kaybederseniz yasayamazsiniz.
Evet haklısın bukadar samımıyet olmasaydı basta berkı böyle olmazdı.ama berkı yüzük takılsaydı ve ozamandan sonra olsaydı benım ıcın daha zor olurdu.Bende zaten kabullenemiyorum.ama bu konuyu böylece kapatmam mı gerekır bılmıyorumm
Benim 2yıldır hayatımda bır ınsan var.O benım aılemle tanısdı ben onun.Baslarda onun aılesı benı tanımadgı ıcın sevemedı.ama zamanla sevdıler.Ama malsf ben sevemedim artık.Fakat o benım annemle okadar ıyı anlastıkı sankı o onun oglu anneme okadar hedıyeler alırdı sureklı arardı.Biz evlenme kararı aldık ama babamın maddı anlamda durumu sıkısınca ertelemk durumda kaldık.ama o ve aılesı bunu anlyısla karşılamadılar.Beklemenın anlamı yok deyıp durdular bız alırız herseyı yaparız dedıler ama ben kendımı ezdıremem sonuçta.Bundan 1sene once tren kazası gecırdı ve ayağından sakatlndı.Ben bu durumu hıc kafama takmadım.sevıyorum sonuçta.ne olursa olsun.Ama onun pıskoljısı bozuldu.o gıttı başkası geldı bağırmalar cagırmalar en ufak seyde aramamalar.En son kavgamızda tam 1ay ne o benı ne ben onu aramadık.cunku ben hakaret etmıstım dayanamıyorum huylarını artık.Annem aramış neoldu dıe.Annemede siz evlenmekten kacıyosunuz sız ıstemıyorsunuz oyun oynuosunuz kızın şöyle böyle derken tabı annemde benı savunmuş o arada tartışmışlar ve anneme sesını yukseltmıs annemınde zoruna gıtmıs ve duygulanmış.uzulmüş..onu cok sevıyor ama buna kırılmış.bende bunu dun ogrendım kan beynime sıçradı.bıttı dıe msj attım sonucda kımse benım annemı üzemez annemı asla uzdurmem..Oda ben bağırmadım dıo annem bağırdı dıo.ama emınım bağırmıştır.hayvanlık kanında var cunku.şubattada ısteme olacaktı ama ben bıtırdım artık.ama dayanamıorm cok ozluyorum sevıyorum.onsuzda hayat dusunemıyorum..kızlar ne yapmalıyım??
bana lütfen akıl verın.....((( çok uzgunum
Anne , baba , kardeş , eş ölüyor onlarsız bile yaşanıyor.
Yaşarsınız onsuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?