Kızlar ne olur bi bakın fikirlerinize ihtiyacım var

Irembaysl35

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2022
92
67
3
24
Kızlar 30+2 haftalık gebeyim bu gün kontrolde doktorum bebeğimin 40cm 1.354 kilo olduğunu söyledi çok moralim bozuldu sizce çok mu düşük sizin o haftalarda kac kiloydu

Kızlar 30+2 haftalık gebeyim bu gün kontrolde doktorum bebeğimin 40cm 1.354 kilo olduğunu söyledi çok moralim bozuldu sizce çok mu düşük sizin o haftalarda kac kiloydu
Kıyaslama yapmak ne kadar doğru bilemedim canim ama doktorun morelini bozcagina. Beslenmen hakkinda bilgilendirebilirdi seni kaşar peyniri cerez gibi tüket günde en az iki muz ye ciğ fındık ceviz birdee kahvaltıda süt ve iki yumurta inş toparlayacaktir biraz dikkat edersen ben bebisime boyle kilo aldirdim 27+5;haftalikken gittigimde 1180 gr 38.5 boyundaydi gayet iyi toparlafigini söyledi ben kan sulandiricida kullaniyorum bu arada beslenmeme gibi bi durum olursa dozu arttiracakti sükür oyle bi durumla karsilasmadik suanlik

Ya çok teşekkür ederim Size yumurta kesinlikle yiyemiyorum maalesef ama dediğiniz her şeyi uyguliycam Allah razı olsun sağlıcakla Alin kucağınıza

Balık ve muz kesinlikle farkını göreceksiniz...Palamutu zeytinyağlı fırında pişirip ekmeksız sade sekılde tuketıyordum haftada 2 kez ve muz kesınlıkle çok iyi fark kapatıyor..

Balık ve muz kesinlikle farkını göreceksiniz...Palamutu zeytinyağlı fırında pişirip ekmeksız sade sekılde tuketıyordum haftada 2 kez ve muz kesınlıkle çok iyi fark kapatıyor..
Balık muz süt ceviz çok tuketirim aslında severim de Bebek harici birde kistim vardı çok büyümüş ultrason ekranına sigamiyacak kadar acaba ondan etkilenmiş olabilirmi

Ya çok teşekkür ederim Size yumurta kesinlikle yiyemiyorum maalesef ama dediğiniz her şeyi uyguliycam Allah razı olsun sağlıcakla Alin kucağınıza
Bu arada merak edip googleden baktim 1400 gr diyor bu aylarda yani doktorunuz daha iyi bilir ama telaşa düsmeyin hemen guzel beslenin siz gerisi kendiliginden gelecektir zaten bebisler hemen toparliyor son aylarda kendini

Bu arada merak edip googleden baktim 1400 gr diyor bu aylarda yani doktorunuz daha iyi bilir ama telaşa düsmeyin hemen guzel beslenin siz gerisi kendiliginden gelecektir zaten bebisler hemen toparliyor son aylarda kendini
Ya sen meleksin melek İçimi rahatlattın gerçekten burda olsan sarılırdım

Balık muz süt ceviz çok tuketirim aslında severim de Bebek harici birde kistim vardı çok büyümüş ultrason ekranına sigamiyacak kadar acaba ondan etkilenmiş olabilirmi
Yani tıbbi olarak bişey diyemem ama ilk gebeliğimde detaylıya girdiğimde rahim kılcal damarlarında mı ne tam hatırlayamıyorum kan akısında yavaslama farkettı doktor ve doktoruma bunu ıletıcek yazı yazdı ve kan sulandırıcıya basladılar...Bebeğin göbek cevresınde kuculme farketmıstı ve bunun sebep olabılecegı kanısına varıp 1 ay sanırım kan sulandırıcı ıgnede vuruldum...Bunun dısında dedıgım beslenme seklını sıklastırdım ve bebek toparlanmıstı...

Yanı o derece bir kistte içinizde büyüyor ve acaba bebeği etkiliyor mu? Bence sizde detaylı ultrasona gırmek ıstedıgınızı soyleyın ya da doktorunuz yönlendirsin ve arastırılsın bırsekılde..

Ya sen meleksin melek İçimi rahatlattın gerçekten burda olsan sarılırdım
Canim ne demeek birbirimizi rahatlatmak icin buradayizz benimde gecen aylarda bi hafta geriden geliyordu bu ay beslenmeyle kapattık farki şükürkii büyük bi fark olmadikca moral bozmaya hic gerek yok 2500 kiloda dogan bebekte bebek 3500 kiloyla doganda ikiside normal kabul ediliyor cok takma kafana beslenmene dikkat et yeter benim 5 aya kadar cok mide bulantim oldugu icin dikkat edemedim kendime simdi simdi etmeye basladim sende beslenmene özen göster hicbirsey olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…