- Konu Sahibi mehmetinlatifesi
Kızlar mrb...Benim 7 aylık dünyalar tatlısı bi kızım kuzum var...ancak bebeğim 1 haftadır en az günde 2 kere kusuyor hemde fışkırarak bazen 4 kere olduğu bile oluyor..kuzumiki üç haftadır nezleydi bi türlü iyileşmedi. en son doktora götürdük doktorda kualğında kızarıklık var dedi damla burun damlası verdi peditus şurup verdi pedifen ağrı kesici verdi kulağı çabuk iyileşsn die..bebeğim o ilaçları almaya başladığından beri böyle kusuyor.ama öncedende olmuştu böyle günde 3 kere falan kusyordu fakat 3 gün sonra geçiyordu doktora götürdük normal olur dedi...kuzum böyle geceleri hiç uyuyamıyor..sürekli ağzına geliyo midesi ve sonunda çıkartıyor.bu gece tam 2 kere kustu yavrum.uyuyamıyorki sürekli sızlanıyor midesi ağzında hep..zaten çok işathlı bi bebk değil korkuyorum bişey olucak die hep benim çabamla kilo aldı...bide kalbinde masum üfürüm var..çok korkuyorum bakalım bugün gene doktora götürüez ne diyecek doktor..acaba diyorum ankaraya falan mı götürsek...götürürsek hangi bölüm ve hangi doktora götürücez...şimdiden teşekkürler....