kızlar ne olur bi şeyler söyleyin:((

biskuvi

Guru
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2009
73
0
286
40
İstanbul
kızlar 10 haftalık hamileyim bugün kontrol vardı ultrasyonda bebiş maşallah iyiydi ama doktor içerde kanama oluşmuş dedi.bende bu zamana kadar hiç kanama olmadı.içerde olmuş bu nasıl bişi daha önce yaşayanınız oldumu?korkuyorum :((((

canım 8.haftada bende oldu ama içten değildi.zararlı olsa sana söylerdi doktorun.doktoruna güven istirahat et verdiyse ilaç onu kullan.heemen hemen her gebelikte özellikle ilk 12 haftada kanama olur demişti bana doktorum

cevapladığın için çok teşekkür ederim.doktor korkulacak bişe yok dedi kanama olursa ilaç başlarız dedi.ben ilk kez duyuyorum içerde kanama tuhafıma gitti.inşallah bi zarar vermez bebişime :((

İlk hamileliğimi testle öğrendiğimde , ilk kontrolümde bana da söylenmişti böyle birşey, kanama alanı var denmişti. Ama benim bayağı uzun süre kanamam da oldu sonra.
Şimdi 8. ayımız bitti şükür, bir sorunumuz yok.
Siz de sıkıntısız sağlıcakla alırsınız kucağınıza inş.:nazar:

Benimde 5.haftada ilk gebelik kontrolüme gittiğimde kese etrafında kanama alanları var demişti doktor ve 12.haftama kadar yattım hiç kalkmaksızın.Hiç korkma bol bol dinlen sakın ağır kaldıma ağır iş yapma hatta iş yapma kanama dağılana kadar yat dinlen,bol su iç.İnan çok iyi geliyor.İstirahatle atlatacaksındır.

çok teşekkür ederim cevaplarınız için içim rahatladı.inşallah dediğiniz gibi olu allah razı olsun sizden

merhabalar geçmiş olsun bendede olmuştu kanma alanı hematom diyor doktorlar neyse dinlen günde 2 litreden az su içme içebilirsen daha çok iç benim kanama alanım fazlaydı hastanede kaldım 3 gün serum verildi bolca ve geçti şimdilik yok ama dinleniceksin ve bolca su içiceksin .yüregini ferah tut korkulucak bişe yok.bu arada ben kanama alanı için gitmemiştim düşük ihtimali vardı o yüzden gittim,kanama alanıda oluncada kaldım hastanede geçti.

kızlar 10 haftalık hamileyim bugün kontrol vardı ultrasyonda bebiş maşallah iyiydi ama doktor içerde kanama oluşmuş dedi.bende bu zamana kadar hiç kanama olmadı.içerde olmuş bu nasıl bişi daha önce yaşayanınız oldumu?korkuyorum :((((

Canım geçmiş olsun öncelikle, böyle birşey başıma gelmedi ama en yakın arkadaşımın başına geldi.Doktoru ilaç verdi bol bol dinlendi kontrollerini geçiktirmedi düzenli şekilde gitti. Sonuç bebişkosu sağ salim dogdu şuan 2 aylık.Korkma kendine dikkat et çok yorulma,hayırlısı ile atlatırsın.

çok teşekkür ederim kızlar.dinlenmeye devam ediyorum.dışta kanamam olmadığı için doktorum ilaçta vermedi.kanamam olursa ilaç vericek inşllah bidaha ki kontrole kadar geçmiş olur.

benimde 8haftalık falanken aynı sorun vardı kesedeydi kan bebeğin yanında göstermişti yani sorun değil dedi iğne yapmıştı 2tane sonra geçti yani 9ay boyuncada hiç kanamamda olmadı çok şükür sen yinede dikkat et dinlen bakalım çok sorun etme

Canım telaşlanma benimde içerde 9 haftalıktı kanamam olmuştu dr. Progeston vermişti .ve bir tek tuvalete gitmeme izin vardı.gerçi ben tüp bebek tedavisi ile gebe kaldığım için biraz daha panikti herkes.şuan 14 haftalık gebeyim merak etme bol bol yat çok fazla hareket etme sende yinede

Merhaba,sorununuzu okudum ,Aynı problem benim de başıma gelmişti. Şuanda oğlum 3 yaşında olmak üzere çok şükür.3 yıl öncehamileyken Doktor içerde kanlanma olduğunu söyleyip progestan diye bir hap vermişti.yanılmıyorsam 2 hafta kullanmıştım. Bir de cinsel ilişkiyi kesin demişti.Bir dahaki kontrolde düzelme var demişti ve eski si gibi devam et demişti. ilk kanlanma lafını duyduğumda çok üzülüp ağlamıştım.meğerse önemli birşey değilmiş. Ben çok rahat bir gebelik yaşadım,yalnız o ilacı kullandığım dönemde mide bulantılarım olmuştu.bırakınca düzelmişti.sanırım çok hafif bir düşük riski ama çözülüyor ,sakın bunu kafana takma,umarım benim gibi sağlıklı bir çocuğun olur

Back
X