- 4 Nisan 2008
- 3.710
- 4.258
- 698
- Konu Sahibi ThankfulNovember
Çalınan eşyaların yerini söyleyebilecek bir falcı var mı 3 harflisi olan tavsiye edebileceğiniz.
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çalınan eşyaların yerini söyleyebilecek bir falcı var mı 3 harflisi olan tavsiye edebileceğiniz.Alyansımı çaldı biri evden,bulmak istiyorum
Yok geri gelmese de olur onemli olan benim kanitlamamBenim de kaybolmuştu alyansim ama insan az çok tahmin eder alan kisiyi bulsan vercek mi sanki bende senin gibi düşünmüştüm ama cevremdekiler uyardı uğraşma diye
Malesef degilimIstanbulda misiniz?
Akıl istemedim var sa bir tavsiye istedim ...Olayın tüm detaylarını anlatmadım sadece cinler söyleyecek kanıtlayacağım hop bu kadarlık bir durum değil..Falcıyla cin le mi kanıtlayacaksın![]()
O şekilde nasıl kanitlicaksiniz
Akıl istemedim var sa bir tavsiye istedim ...Olayın tüm detaylarını anlatmadım sadece cinler söyleyecek kanıtlayacağım hop bu kadarlık bir durum değil..
Bencede bozdurmistur kuyumcular o şekil saklamiyor ki ama
3 harflisi olanlar hani büyülerin gömüldüğü yeri bile gösteriyorlar ben çalan kişiyi biliyorum zaten de bana elinden çıkarmış olabileceği yeri yakınlarını söylese tek tek kuyumculara gidip sorucam cünkü eşimin alyansını da benim alyansımı da bebeğimin künyesini de çaldı ve hepsinde de isim yazıyor. Bozdurduğuna eminim ...
Bana akıla ihtiyacın var gibi geldi de kusura bakma artıkAkıl istemedim var sa bir tavsiye istedim ...Olayın tüm detaylarını anlatmadım sadece cinler söyleyecek kanıtlayacağım hop bu kadarlık bir durum değil..
3 harflisi olanlar hani büyülerin gömüldüğü yeri bile gösteriyorlar ben çalan kişiyi biliyorum zaten de bana elinden çıkarmış olabileceği yeri yakınlarını söylese tek tek kuyumculara gidip sorucam cünkü eşimin alyansını da benim alyansımı da bebeğimin künyesini de çaldı ve hepsinde de isim yazıyor. Bozdurduğuna eminim ...
He kardeşim yürü kardeşim yavaştan..Bana akıla ihtiyacın var gibi geldi de kusura bakma artık![]()