Kızlar ben hamile bir bayanım 11 haftalık hamileyim. Eşimi çok seviyorum ve biliyorum oda beni seviyor ama bazen tartışmalar öyle yoğun oluyorki. Ben en küçük tartışmaya bile dayanamıyan biriyim.
Eşim çok inatçı hemde her konuda ona sorsanız yok böyle birşey. Evimizde halı alırken bile beni dinlemedi ne yapıp ne edip kendi isteğine getirdi. Perde almadı eskilerini kullandırdı.
Bazen bayan kaprisleri yapıyorum, içim acıyor, yatak odasında belki saatlerce ağlıyorum, hep yanıma gelip beni teselli etmesini bekliyorum ama nafile. Ben günlerce üzülsem bile inadından gelmiyor tek bildiği ben haklıyım gelmem oluyor. Hamileyim belki biraz daha değişir dedim ama yok hiç birşey değişmiyor.
Sürekli eleştirme huyu var bazen dayanamayıp sert çıkıyorum ama hep üzülen ve ağlayan ben oluyorum.
Ne yapsam ne etsemde ben asla ona yaranamıyorum?
Herkese ve herşeye karşı sonsuz anlayışlı ve gereksiz duyarlılık gösteren kocam sadece bana karşı nedense bir anlayışsız.
Ne yapmalıyım? Ne olur tavsiyede bulunun?
Kızlar bazen öyle oluyorki ben ağladım diye dayanamıyor gözlerinden onunda yaşlar geliyor ama kesinlikle yanıma gelip, tamam canım uzatmayalım diyemiyor.
Kaç kere biz evliyiz bırak şu gururu dedim ama nafile. Haklı ise asla gelmezmiş. Tabi bu haklı meseleside büyük sorun. Kime ve neye göre haklısın.
İki gündür ne neşem kaldı nede ona birşeyleri anlatma isteyim. Çünkü anlatamadım, konuşmakla sıkıntılarımı.
ah canım senin kocanın huyuda benimkine benziyor inadı ve yanıma gelipde özür dilememesi hep haklı olması, sürekli beni eleştrir..hatta karpuz keserim ..o karpuz böyle kesilmez ben keseyimde gör ..yemek yapmamdan ocağın altının açık olmasından çöpün içinde su olmasından (çöpün suyu olurya) bulaşık yıkanma şeklinden tutta herşeye kadar beni eleştiriyor sert çıktığımda yine üzülen ben oluyordum...daha dün bana mutfakta bişey dedi..elimde de bıçak vardı "bana bak çek git yanımda saplarım bir yerine yeterrr dedimm" ama korktuğunu anladım..ne yapsam yaranamıyorum diyorsun ya bişey yapma ben bişey yapmıyorum artık...bana bişey dediğindede git benden daha iyisini bul diyorum...o zaman susuyorlar...
Kızlar ben hamile bir bayanım 11 haftalık hamileyim. Eşimi çok seviyorum ve biliyorum oda beni seviyor ama bazen tartışmalar öyle yoğun oluyorki. Ben en küçük tartışmaya bile dayanamıyan biriyim.
Eşim çok inatçı hemde her konuda ona sorsanız yok böyle birşey. Evimizde halı alırken bile beni dinlemedi ne yapıp ne edip kendi isteğine getirdi. Perde almadı eskilerini kullandırdı.
Bazen bayan kaprisleri yapıyorum, içim acıyor, yatak odasında belki saatlerce ağlıyorum, hep yanıma gelip beni teselli etmesini bekliyorum ama nafile. Ben günlerce üzülsem bile inadından gelmiyor tek bildiği ben haklıyım gelmem oluyor. Hamileyim belki biraz daha değişir dedim ama yok hiç birşey değişmiyor.
Sürekli eleştirme huyu var bazen dayanamayıp sert çıkıyorum ama hep üzülen ve ağlayan ben oluyorum.
Ne yapsam ne etsemde ben asla ona yaranamıyorum?
Herkese ve herşeye karşı sonsuz anlayışlı ve gereksiz duyarlılık gösteren kocam sadece bana karşı nedense bir anlayışsız.
Ne yapmalıyım? Ne olur tavsiyede bulunun?
En iyisini yapmışsınız PİYANO.. Benim erkek arkadaşım da böyleydi eskiden.. Her şeye karışırdı.. Bir gün pilav yapmıştım, misafirimiz vardı, misafirlerin ortasında pilav böyle olmaz dedi.. 2 sene boyunca pilav yapmadım.. benneyaptımki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?