kızlar ne olur morel verın hıc ıyı deqılım hsg sonucu ???

qulum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2012
539
29
48
32
Bursa
slm kızlar pzrtesı hsg cekıldm ve tek tupum tıkalı cıktı cuma sonucları doktora gostercem ama yazan kagıtta bn anladım basınclı ılac sonucu sag tuba gecıkmelı gorulmustur . bıde altında daha bsyler yazıyo ama suanda aklımda degıl bıde olgunun sıddetlı agrısı nedenıyle ıslem sonladırıldı yazmıs. ıste bılmem ne sebebıyle bıseye ılerletılememektedır yazmıs. bıde darlık ve spazm bulunmaktdr yazmıs artık ne demekse fılımı dıjıtal cekıldm ve cok kotu oldum tansıyonum dustu doktor rahımı dısarı cıkardı o sırada acım olmadı pek. aama bana sımdı canın yancak dedı naptıysa oyle bır yandıkı yuzum uyustu tansıyonum dustu snr kendıme geldm bacaklarım oyle bır tıtrıyokı doktr bn cekemem bole dedı bnde cekın bıtsn sıkıntısı dedm neyse korkma dedı konustura konustura cektı o ılacı verdıı yaaa eyvah olcem sandm oyle bı bagrdm kı. ıcım yandı doktorda bıttı bıttı dedı. yanı abartısız fena oldum. dırencım hc yokdu ztn. her neyse

sımdı tek tupum tıkalı 2 buucuk yıldr bebegm olmadı . bn sımdı hamıle kalamıcakmıyım?

tek tuple bebek sahıbı olan varmı? ustelık pkoluyumda esımdede varıkosel var ama suanda amelıyatlık degıl?

morelım cok bozuk kendıme gelemıyorum

ve belkıde ılacın acısına dayanabılseydm belkı bı kere daha vercektı acılırmıydı bılmıyrm

canım üzülme hiç. benimde sağ tüpüm kapalı. kaldı çeken dr yanlış çektiği için iki tüpte kapalı normal yolla kesinlikle çocuğun olmaz dedi. başka dr a gittim yanlış çekilmiş dedi. laparoskopi yaptı sağ tıkalı sadece dedi. yumurta takibi yaptı her ay işi şansa bırakmamak için aşılama yaptı. ilk denemede tuttu. ben sonra güya korunurken bile hamile kaldım iki sefer. gerçi ikiside düşük oldu ama 4. gebeliğim şimdi oda normal yolla oldu. iyi bir dr bul ve ona git. moralini bozma sonuçta tek tüpün açık %50 hamile kalma şansın var yani

Ay CNm ya çok sagol ya çok CNm yandı. Bakalım cuma gitcm .ne dicek gerekirse laparoskobi yaptırırım. Bn hiç gebe kalamadım .daha.onddanda morelim bozuldu bı ay klomen kullandm ama yine olmadi

Son düzenleme:
Canım benim arkadasın tek tüpü tikali simdi 2. Bebeğinin dogumu icin gun sayıyor :) sorun etme tatlım tek tup yeterli %50

Canım benim arkadasın tek tüpü tikali simdi 2. Bebeğinin dogumu icin gun sayıyor :) sorun etme tatlım tek tup yeterli %50

ay ıns ama 2 bucuk senedr daha olmadı ustelık pkoda var. bıde sımdı korkuda var ıcımde ya hsg sonucuna tanda postop degısıklık (oferektomı?) yzms . oda yumurtalıklardan bırının alınmasıyms bn 4 sene once olmstm amelyt ama doktor hc yumurtalıklarına zarar vermeden amelıyt ettm demstı xs ıyıce morelm bozuldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…