slm kızlar pzrtesı hsg cekıldm ve tek tupum tıkalı cıktı 
cuma sonucları doktora gostercem ama yazan kagıtta bn anladım basınclı ılac sonucu sag tuba gecıkmelı gorulmustur . bıde altında daha bsyler yazıyo ama suanda aklımda degıl bıde olgunun sıddetlı agrısı nedenıyle ıslem sonladırıldı yazmıs. ıste bılmem ne sebebıyle bıseye ılerletılememektedır yazmıs. bıde darlık ve spazm bulunmaktdr yazmıs artık ne demekse 
fılımı dıjıtal cekıldm ve cok kotu oldum 
tansıyonum dustu
doktor rahımı dısarı cıkardı o sırada acım olmadı pek. aama bana sımdı canın yancak dedı naptıysa oyle bır yandıkı yuzum uyustu tansıyonum dustu
snr kendıme geldm bacaklarım oyle bır tıtrıyokı doktr bn cekemem bole dedı bnde cekın bıtsn sıkıntısı dedm neyse korkma dedı konustura konustura cektı o ılacı verdıı yaaa eyvah olcem sandm oyle bı bagrdm kı. ıcım yandı doktorda bıttı bıttı dedı. yanı abartısız fena oldum. dırencım hc yokdu ztn. her neyse
sımdı tek tupum tıkalı 2 buucuk yıldr bebegm olmadı . bn sımdı hamıle kalamıcakmıyım?
tek tuple bebek sahıbı olan varmı? ustelık pkoluyumda esımdede varıkosel var ama suanda amelıyatlık degıl?
morelım cok bozuk kendıme gelemıyorum
ve belkıde ılacın acısına dayanabılseydm belkı bı kere daha vercektı acılırmıydı bılmıyrm

sımdı tek tupum tıkalı 2 buucuk yıldr bebegm olmadı . bn sımdı hamıle kalamıcakmıyım?
tek tuple bebek sahıbı olan varmı? ustelık pkoluyumda esımdede varıkosel var ama suanda amelıyatlık degıl?
morelım cok bozuk kendıme gelemıyorum

ve belkıde ılacın acısına dayanabılseydm belkı bı kere daha vercektı acılırmıydı bılmıyrm