- 9 Ekim 2016
- 1.096
- 1.573
- 83
- Konu Sahibi Paramedik92
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok geçmedi ama 1 haftaya yakındır acayip kasık ağrısı çekiyorum artık dayanamadım test yapayım bari bebek yoksa ilaç alırım dedim ama şüphede kaldım açıkçasıEvet sanki cok hafif var gibi. Gunun gecti mi ?
İnşallah canım 2 tane aldım ilkinde iki tane şeffaf beyaz çizgi çıktı sonra bunu yaptım bunda da böyle açıktı kan testi vericem olmcak böyle varsa onda zaten çıkar bu arada yarından sonra adet olucamCnm c cizgisi bile tam cikmamis neden oyle oldu testte mi sorunvar acaba .. Ama bende 2 cizgi gordum insAllah bebis vardir
Maşesef canım pazar olduğu için nöbetçi eczaneden almıştım çokta uzakta eczane nasip artık kan testi yaptıracağımEger bi test daha varsa burda ha dene test daha belli olur belki
İnşallah vardır polikistik over hastasıyım kendiliğinden olmuş olacak bebek olursa doktorlar tedavisiz olmaz diyorlar inşallah vardır dua edin ne olurtesti biraz fazla beklettikten sonra resmini çekmişsiniz sanırım o yüzden çok belirgin değil ama 2. bir çizgi var gibi.
Yarın tekrar deneyeceğim canım inşallah vardır bebişim yaYarn dene yada aksm test de sorn var gibi farkli test alma sansn varsa dene
İnşallah vardır polikistik over hastasıyım kendiliğinden olmuş olacak bebek olursa doktorlar tedavisiz olmaz diyorlar inşallah vardır dua edin ne olur
en garanti kan testi cnm hayirlisi olsunİnşallah canım 2 tane aldım ilkinde iki tane şeffaf beyaz çizgi çıktı sonra bunu yaptım bunda da böyle açıktı kan testi vericem olmcak böyle varsa onda zaten çıkar bu arada yarından sonra adet olucam
Yarnmi yaptrcaksn test
allah razı olsun canım inşallah vardır rabbim isteyen herkese nasip etsin kucaklarımızı boş bırakmasınen garanti kan testi cnm hayirlisi olsun
Evet canım yarın nasıl olacak bilmşyorum ama yarın yaptıracağımYarnmi yaptrcaksn test