Kızlar ne olur yardım bakın şu teste hamile miyim lütfen çok acil

Paramedik92

Rabbim gönlümdekini nasip eyle
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2016
1.096
1.573
83
Kızlar testim böyle polikistik over hastasıyım ne olur bakın birşey söyleyin ben mi görüyorum 2. Çizgiyi psikolojik olarak mı gördüm anlamadım

Eklentiler

• IMG_1328.webp
    IMG_1328.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 158
Cnm c cizgisi bile tam cikmamis neden oyle oldu testte mi sorunvar acaba .. Ama bende 2 cizgi gordum insAllah bebis vardir

Yok Olav alma bence Eger gebrlik varsa agrilar normal olur o tip agrilar AMA dollenme Yeni oluyo olabilir cizgi gunun gecince daha da bet olur diye dusunuyorum.

testi biraz fazla beklettikten sonra resmini çekmişsiniz sanırım o yüzden çok belirgin değil ama 2. bir çizgi var gibi.

Cnm c cizgisi bile tam cikmamis neden oyle oldu testte mi sorunvar acaba .. Ama bende 2 cizgi gordum insAllah bebis vardir
İnşallah canım 2 tane aldım ilkinde iki tane şeffaf beyaz çizgi çıktı sonra bunu yaptım bunda da böyle açıktı kan testi vericem olmcak böyle varsa onda zaten çıkar bu arada yarından sonra adet olucam

testi biraz fazla beklettikten sonra resmini çekmişsiniz sanırım o yüzden çok belirgin değil ama 2. bir çizgi var gibi.
İnşallah vardır polikistik over hastasıyım kendiliğinden olmuş olacak bebek olursa doktorlar tedavisiz olmaz diyorlar inşallah vardır dua edin ne olur

Kizlra benm testte pozitif ama yarn randevumz bulanti sabh kusmalrm var ama ne kadrlk bilmiyorum ve suan sirtm agriyo neden aceba

İnşallah vardır polikistik over hastasıyım kendiliğinden olmuş olacak bebek olursa doktorlar tedavisiz olmaz diyorlar inşallah vardır dua edin ne olur

bende pko dan muzdaribim fakat dr um sıkıntı yaratmaz demişti.çatlatmalarla olmayınca eşimden sperm analizi istediler meğer sıkıntı oymuş.tüp bebek tedavisiyle gebe kaldım çok şükür.darısı başına inşallah.

İnşallah canım 2 tane aldım ilkinde iki tane şeffaf beyaz çizgi çıktı sonra bunu yaptım bunda da böyle açıktı kan testi vericem olmcak böyle varsa onda zaten çıkar bu arada yarından sonra adet olucam
en garanti kan testi cnm hayirlisi olsun

Back
X