Kızlar ne olur yardım edin

Canan1992

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2013
379
199
123
33
Selam kızlar size birşey danışmak istiyorum lütfen yardımcı olun. Benim eşim cezaevinde yıllar önce beraat yemişti daha bekarken aradan yedi sekiz yıl geçti yargıtay bozmuş kararı şimdi tekrar ceza yedi avukat uğraşıyor bozmaya çalışıyor kısacası eşimin şuan dosyası inceleniyor 6. Ceza dairesinde ve bende dilekçe yazmak istiyorum mağduriyetimle ilgili sonuç olarak biz beraat e güvenip evlendik ceza aklımızın ucundan geçmedi üstelik yıllar sonra şimdi ben nasıl bi dilekçe yazıp nereye yollamalıyım ne olur bi el atın bu olaya kızlar

İş yerinde çıkan bi kavga sonucu eşim bulaşmamış hiçbir şekilde ama abisini ele vermemek için ses etmemiş o sıralar bekarmış zaten abisi evli imiş günah keçisi etmiş kendini

Kararı bozmak için uğraşan avukata danışın yol yordam gösterir elbet..

Bu konuyu daha önce açmış mıydınız?
Bı yakinimin engelli bebeği var
Eşi son olaylardan dolayı cezaevinde
Eşi de mağduriyet dilekçesi yazdı ama kabul edilmemiş
Avukat arkadaşlar varsa yardımcı olabilir sanırım

İş yerinde çıkan bi kavga sonucu eşim bulaşmamış hiçbir şekilde ama abisini ele vermemek için ses etmemiş o sıralar bekarmış zaten abisi evli imiş günah keçisi etmiş kendini
Bütük bi kavgaydı sanırım kara bozulduguna göre ve ceza evinde yattıgına göre

Bu konuyu daha önce açmış mıydınız?
Bı yakinimin engelli bebeği var
Eşi son olaylardan dolayı cezaevinde
Eşi de mağduriyet dilekçesi yazdı ama kabul edilmemiş
Avukat arkadaşlar varsa yardımcı olabilir sanırım
Ya ise yaramasa bile ben denemek istiyorum şansımı

Bütük bi kavgaydı sanırım kara bozulduguna göre ve ceza evinde yattıgına göre
Evet öyle yaralama değilde adam hesabı ödemeyince parayı zorla alma var ve adam şikayetçi olunca gasp durumu oluyor maalesef cok üzgünüm burda avukat arkadaşlar yardımcı olur diye yazdım kesinlikle imkanım yok avukata ve bizim avukat var ama eşimi tanıyor para falan almadı bi de bu yüzden aramak istemiyorum mahcubum ona karşı

Back
X