Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Acele etme, daha adetine eğer çok düzenliylse iki gün var. Biraz da geç ilişkiye girmişsiniz, kan testi için de idrar için de erken. Bekle biraz. Saat başı test yapıp harap etme kendini.
kızlar bi daha baktım şimdide o silik dediğim şey gözükmüyo acaba ben heyecandan mı öyle gördüm acaba ya artık beklicem adet günümü cuma günü yapıcam tekrar inşallah haileyimdir kızlar dua edin hne olur bana
bence sen şöle bir 5 gün bekle arkadaşım ve kan testi yaptır yada bi 10 gün falan sonra idrarda çıkar kendini telaşlandırma bende şuan bekliyorum sonucu almak istiyo insan hemen ama hayırlısı...kaydirigubbakcemile3
Şuan yaptığınız testte çıkmamış olabilir, daha 3 gün var diyorsunuz.
Herkesin yumurtlama tarihleri farklı olduğu için, kiminin 5 gün önce, kimininde 5 gün sonra çıkabilir.
Gününüz geçtiğinde tekrar deneyin bence.
kızlar biraz önce kahve rengi kan geldi bir kaç damla adetime de 3gün var biliyosunuz bugün test yapmıştım ama çıkmamıştı sizce ne yapmalıyım nedersiniz yarın bi kan testi yaptırsam çıkarmı hamilemiyimdir sizce
Canım daha adetime var diyosun... Ama eğer içinde şüphe varsa bence git yarın doktora.
Biz burdan ne söylesek yalan olur... Umarım bu sefer meleğiniz sizi bırakmaz... Yaşadığınız duygu çok kötü biliyorum... Aslında bende kızıma kardeş istiyorum ama korkuyorum inan...