Kizlar ne olur yardim:( iliskiye giremiyoruz :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi azl
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

azl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2013
94
5
36
Bursa
Arkadaslar merhaba benim sorunum vajinal akinti ama oyle normal degil iliskideyken normal gelmesinden cok fazla geliyor onceden boyle birsey yoktu son 3 aydir cok yogun akintim geliyor ve iliskiye devam edemedigimiz icin birakiyoruz bir suru doktora gittim ilac fitil verip yolladilar 1 hafta gecse sonra yine aynisi oluyor gecen hafta izin gunumde doktora gittim yine akinti icin pkolusun dedi akintim icinde fitil verdi ama hic bir ise yaramadi yarin baska bir doktora gidicem ama biktim artik neredeyse ztn 15 gundur esimle birlikte olmuyoruz ve bunun aramiza sogukluk yapmasindanda korkuyorum ayni durumu yasiyan var mi yogun beyaz bir akintiyla karsilasan varmi ?? :((((

anlamadigim seylere cevap verirsen yardimci olmaya calisirim
akıntı her zaman mi sadece iliski sirasinda mi böyle.kokulu mu.ve de iliskiye girememizin nedeni akinti mi aci flm mi.sadece akintiysa girebilirsiniz aslinda yine.
kist gordumu doktorun adet duzensizligin varmi akintiyla pko tanisi konmaz akinti nin başka nedenleri var

anlamadigim seylere cevap verirsen yardimci olmaya calisirim
akıntı her zaman mi sadece iliski sirasinda mi böyle.kokulu mu.ve de iliskiye girememizin nedeni akinti mi aci flm mi.sadece akintiysa girebilirsiniz aslinda yine.
kist gordumu doktorun adet duzensizligin varmi akintiyla pko tanisi konmaz akinti nin başka nedenleri var

Canim akintim sadece eksi kokulu normaldede oluyor aci falan yok ama iliskide sadece akintim geliyor

canim doktorun fitil vermis o da sanirim enfeksiyon dusunmus ama bence sen baska bi doktora daha git enfeksiyonsa antibiyotik ya da mantar ilacini(etkeni neyse enfeksiyonun ona gore) hap seklinde kullanman gerekebilir pko yla bunun bi alakasi yok fitil de yetersiz kalmis fazla geciktirmeden tekrar git derim

ilaçlara rağmen düzelmediysen enfeksiyon durumunu eşinden alıyo olabileceğin geldi aklıma eşinin bi üroloğa görünmesini tavsiye ederim

cok tesekkurler kızlar suan tedavıdeyız esımde bende sonucları tekrardan sızlerle paylasııcam ınsallah duzelır :(

Arkadaslar merhaba benim sorunum vajinal akinti ama oyle normal degil iliskideyken normal gelmesinden cok fazla geliyor onceden boyle birsey yoktu son 3 aydir cok yogun akintim geliyor ve iliskiye devam edemedigimiz icin birakiyoruz bir suru doktora gittim ilac fitil verip yolladilar 1 hafta gecse sonra yine aynisi oluyor gecen hafta izin gunumde doktora gittim yine akinti icin pkolusun dedi akintim icinde fitil verdi ama hic bir ise yaramadi yarin baska bir doktora gidicem ama biktim artik neredeyse ztn 15 gundur esimle birlikte olmuyoruz ve bunun aramiza sogukluk yapmasindanda korkuyorum ayni durumu yasiyan var mi yogun beyaz bir akintiyla karsilasan varmi ?? :((((
kokusu olan ve rahatsiz edici bisey mi de sogusun? Kadin da zevk alir ve sivi salgilanir. Kuru olmasi kotu bence.. de cok akinti var diye vazgecmez heralde esin diye dusundum. Prezervatif kullansin bi sure. Bari onun sivilar da artirmamis olur nacizane fikrim🤷

Back
X