Merhaba ;
Bundan 1 sene önce hamile kaldım ve 10 gün olmadan doğal yoldan düştü
Şimdi yine hamileyim Allah'a şükür. Son adet tarihim 20.05.2013. Çok sevindim. Bhcg degerim ise 2 hafta önce 9400dü.
Ben de (dr.umun hesaplamalarına göre 6+4 de) ultrasona girdim(yani geçtiğimiz perşembe).Yolk sac görünüyo ama embriyo görünmüyo dedi. Bu gebelik sonlanabilir ama pazartesi gel netleştirelim dedi. Ben çok üzüldüm, moralim çok bozuldu. Günler geçimiyo benim için. Ama internetten ve bu siteden okuduğum yazıların çoğunda embriyo 8.haftada görünen de var, hamile kalma tarihi daha geç olan da var, aynı benim durumumda olup kürtaj olmak zorunda kalan da var. Bana göre de sanki benim hamileliğim max. 5. haftasında gibi geliyor. Veya psikolojik olarak öyle düşünüyorum...
Kafam karmamarışık.. Sürekli dua ediyorum. Benim gibi, çat diye hamile kalamayanlar beni çok iyi anlar. Bizim için bu durum normale göre çok çok özel.. Kaybedecek olma ihtimali ise çok üzücü..
Sizce bekleyeyim mi bir veya iki hafta daha? Benim kafamı karıştıran Bhcg oranım 9400ken 4-5 haftalığa tekamül ediyor. O halde dr.un soyledikleri doğru ve bebekte sorun var. Ama madem yolk sac var, boş gebelik olmaz diye yazıyor tıbbi siteler..
Bu konuda ciddi bilgisi olan veya tecrübesini paylaşmak isteyen varsa yazarsa çok sevinirim...