kızlar ne olur yardımcı olun

eslaa

Annesinin Prensi ''EGE''
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2011
2.898
1.851
248
gs:15 mm (6 hafta 4 gün ) ile uyumlu kese var. yolk sac izlenmiştir. fakat embriyo ve fka saptanamamıştr yazıyor ultrason kağıdında doktor bu normal bazen 2 aylık hamilede bile görünmüyebiliyor dedi. ama ben bundan önceki çocuğumuda kaybettiğim için çok üzülüyorum bu damı sorunlu diye. ultrasonda yolk sac gayet iyi gözüküyor. doktorum çok açık sözlü kötü birşey olsa söyler biliyorum ama oda sıkıntı yok dedi hemen kestirip atmanın alemi yok dedi. böyle birşey başına gelen varmı. haftaya cuma tekrar gidicem doktora. ozamana çağırdı bakalım yine dedi. acaba ozamana kadar bide başka özel hastaneye gitsemmi. kararsız kaldım. bu arada alttan ultrasonla bakıldı.

doktorlarımız kötü bişey olsa bunu açıkca söylerler bu konuda emin olabilirsin.bebek nezaman gözükür tam bilmiyrum ama bazı gebelerde kalp atışları 5 haftalıkken gözükebilrken bazı gebelerde 8 haftalıkken alınabiliyor.burdan yola cıkarak biraz sakin olmayı denemelisin unutmaki en büyük düşmanımız stres.

canım cevabın için teşekkürler çok panikledim şimdi iyiyim. bekliyecem haftaya cumaya kadar daha sonra orda yine çıkmassa başka bi doktorada görünmek istiyorum bilmiyorum tam emin olmam lazım hemen kestirip atamam. inşallah birşey yokturda bebeğimi görürüz.

kızlar buda kesem ve yolk sac gayet açıkça gözüküyor. doktor kesen normal yolk sacda normal geriye bebeği bekliyecez dedi. bakalım hayırlısı inşallah bebeğimi ve kalp atışlarını duyarız.

Benim 8. haftada göründü canım kalp atışı

inşallah canım bu cuma doktora gidicem sata göre 8 haftalık olcak peki bebeğinde gözükmedimi 8 haftadan önce ultrasonda.

5 haftada gittim sonra 3 hafta sonra gel dedi canım 5 haftayken görünmedi

Sen şimdi bunu paylaşınca kötü oldum.

Çünkü ben 6 + 2 de keseyi gördüm ve içinde böle bişi yok

Korktum bende

Merhaba ;
Bundan 1 sene önce hamile kaldım ve 10 gün olmadan doğal yoldan düştü
Şimdi yine hamileyim Allah'a şükür. Son adet tarihim 20.05.2013. Çok sevindim. Bhcg degerim ise 2 hafta önce 9400dü.
Ben de (dr.umun hesaplamalarına göre 6+4 de) ultrasona girdim(yani geçtiğimiz perşembe).Yolk sac görünüyo ama embriyo görünmüyo dedi. Bu gebelik sonlanabilir ama pazartesi gel netleştirelim dedi. Ben çok üzüldüm, moralim çok bozuldu. Günler geçimiyo benim için. Ama internetten ve bu siteden okuduğum yazıların çoğunda embriyo 8.haftada görünen de var, hamile kalma tarihi daha geç olan da var, aynı benim durumumda olup kürtaj olmak zorunda kalan da var. Bana göre de sanki benim hamileliğim max. 5. haftasında gibi geliyor. Veya psikolojik olarak öyle düşünüyorum...
Kafam karmamarışık.. Sürekli dua ediyorum. Benim gibi, çat diye hamile kalamayanlar beni çok iyi anlar. Bizim için bu durum normale göre çok çok özel.. Kaybedecek olma ihtimali ise çok üzücü..
Sizce bekleyeyim mi bir veya iki hafta daha? Benim kafamı karıştıran Bhcg oranım 9400ken 4-5 haftalığa tekamül ediyor. O halde dr.un soyledikleri doğru ve bebekte sorun var. Ama madem yolk sac var, boş gebelik olmaz diye yazıyor tıbbi siteler..

Bu konuda ciddi bilgisi olan veya tecrübesini paylaşmak isteyen varsa yazarsa çok sevinirim...

Allah yardımcım olsun güzel haberler alırsın inşallah .Bende ilk hamileliğimde böyle sorunlar yaşamıştım .Bu sorunlardan o kadar sıkıldım ki ikinci hamileliğimde 6. hftada doktora gittim.(adet tarihimden önce öğrenmeme rağman )Doktorların çoğu farkında değil ama insanları geriyolar suan çok hassas bi dönemdesin .Burada yüzlerce yorum okudum bu konularla alakalı ama anladımki net bir sonuç çıkarmak zor genelleme yapmak doğru değil .sadece zaman gerekli umurım herşey yolunda gider .
,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…