Kızlar ne yapayım sizce?

Moms

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2016
38
4
1
39
daha önce az çok anlatmıştım eşimle boşanmamızı bugün büyük Bi kavga ettik bana çek git dedi tabi argo s..... Git ama biliyor almanyada kimsem olmadığını çocuğumla Bi başıma nereye gitcem ne yapcam bilmiyorum yalnızım yapayalnız sabahtan beri deli gibi ağlıyorum o bile yalan geliyor yalan aglıosun diyor beni itti kaktı tokat vurdu dudağımı patlatdı Bi sürü hakaret üstüne sen kalitesizsin yüzsüzsün Bi sürü küfür yedim boşanacam bu Ada'mdan ama şimdilik ne yapim sizce yarın ilk işim ne olsun şuan sağlıklı düşünemiyorum yardımcı olabilirmisiniz ?

Topla esyasini koy kapinin onune, degistir kilidi git davani ac.

Almanya'da bildiğim kadarıyla yasal haklarınız buradan daha fazla.İnşallah birazdan orada yaşayan üyeler size yol gösterirler.

Darp raporu al ve onu defet evden.Uzaklaştırma kararı da çıkart.Polise ve hastaneye gittiğinde onlar nasıl bir yol izleyeceğini sana ayrıntılı anlatırlar ama darp raporu çok önemli.

daha önce az çok anlatmıştım eşimle boşanmamızı bugün büyük Bi kavga ettik bana çek git dedi tabi argo s..... Git ama biliyor almanyada kimsem olmadığını çocuğumla Bi başıma nereye gitcem ne yapcam bilmiyorum yalnızım yapayalnız sabahtan beri deli gibi ağlıyorum o bile yalan geliyor yalan aglıosun diyor beni itti kaktı tokat vurdu dudağımı patlatdı Bi sürü hakaret üstüne sen kalitesizsin yüzsüzsün Bi sürü küfür yedim boşanacam bu Ada'mdan ama şimdilik ne yapim sizce yarın ilk işim ne olsun şuan sağlıklı düşünemiyorum yardımcı olabilirmisiniz ?
Polise şikayet edin. İllaki sizin için önerileri olacaktır. Sığınacak bir kurum vardır. Ayrıca şiddet uyguladığı için de ceza yesin vicdansız

moms,
polise dahi gitsen kendini ifade edemeyeceksin. Ayrica bosansan almanya'da hayatini devam ettiremeyeceksin.
Aileni ara, olanlari anlat ve artik burada yasayamayacaginizi belirt.
Ailen duruma el koysun, yanlarina tasin. Calis. Cocugunu buyut.
Esinden de yasal butun haklarini al.

Kendisi niye s.... olup gitmiyor, kendi tabiriyle
Adam olsa en azından bunu yapar
Terbiyesiz

Back
X