Kızlar ne yapmam gerekiyor bana yardımcı olurmusunuz adım atsam mı

Kova_Kadini

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2023
172
26
13
Kızlar merhaba size başımdan geçen bir kaç olayo anlatıcam bir iş yerinde çalışıyorum küçük patronum bana işe girdikten 3 ay sonra ilgi alakasını fark ettim ama sözel olarak bir şey söylemiyor ama sürekli beni gözlemlemesi yada giydim kadar fark etmesi lafımı söyledim halde bir şey dememesi yani gülüyordu sürekli benimle inatlaşıyordu ama ben yüz vermedim ama nereye gitsem hep karşıma çıkıyor bildiğiniz sanki takıp ediyor hani güzel de çocuk ama korkuyorum çapkınlık var acaba bir hoşlantısı mı var yoksa ben kendim mi içimde kuruntu tapıyorum yaptım bir şey olsun yemek vs tatlı beceriklisin elin lezzetli falan diyor böyle yaşayanlar var mı ya bu arada işimden sağlığımdan dolayı ayrıldım Şuan başka şirkette çalışıyorum

Son düzenleme:
Kızlar merhaba size başımdan geçen bir kaç olayo anlatıcam bir iş yerinde çalışıyorum küçük patronum bana işe girdikten 3 ay sonra ilgi alakasını fark ettim ama sözel olarak bir şey söylemiyor ama sürekli beni gözlemlemesi yada giydim kadar fark etmesi lafımı söyledim halde bir şey dememesi yani gülüyordu sürekli benimle inatlaşıyordu ama ben yüz vermedim ama nereye gitsem hep karşıma çıkıyor bildiğiniz sanki takıp ediyor hani güzel de çocuk ama korkuyorum çapkınlık var acaba bir hoşlantısı mı var yoksa ben kendim mi içimde kuruntu tapıyorum yaptım bir şey olsun yemek vs tatlı beceriklisin elin lezzetli falan diyor böyle yaşayanlar var mı ya

Aşk yaşamaya mı iş yapmaya mı gidiyorsunuz onun kararını verin ilk önce. Tehlikeli sularda yüzüyorsunuz. Bunun sonunda zararlı siz çıkarsınız

Okurken nefes nefese kalmam disinda cok duz bir dert bu, tavir koyun. Patron bile olsa mesai arkadasligindan oteye gitmesini istemiyorsaniz yapmaniz gereken bellidir. Ilginiz var ki soruyorsunuz. Iliski yasamak istediginize eminim. Istemeyen herkes cunku nasil tavir koyacagini bilir.

Aşk yaşamaya mı iş yapmaya mı gidiyorsunuz onun kararını verin ilk önce. Tehlikeli sularda yüzüyorsunuz. Bunun sonunda zararlı siz çıkarsınız
İşe iş için girdim aşk için değil Şuan zaten çıktım o işten çıktım halde denk geliyor sürekli karşıma bunu anlatmaya çalışıyorum

Okurken nefes nefese kalmam disinda cok duz bir dert bu, tavir koyun. Patron bile olsa mesai arkadasligindan oteye gitmesini istemiyorsaniz yapmaniz gereken bellidir. Ilginiz var ki soruyorsunuz. Iliski yasamak istediginize eminim. Istemeyen herkes cunku nasil tavir koyacagini bilir.
Tavrımı bu zamana koydum herkesin yanında çok bozdum sevgilim varmış gibi rol gösterdim sürekli ona bakıyorum sürekli çıkıyor karşıma hani sosyal medya numara her şeyini sildim işten ayrıldım gibi ben ilişki yaşamak istesem yada ilgim olsa gerekli verdiği tavrın karşına tavır veriridim onu herkesin için de bozduğum galde güldü sürekli hatta işten kovar diye bekledim yani

Sakat iş. Bu cilvelerin sonunda ya işinden olursun ya da arkandan konuşulur susar dinlersin.
İşten ayrıldım zaten sağlık sorunum vardı ameliyat oldum toparlanmadım tedavim üzün sürdü için çıkışı verdim iyileştim mi geri gel dediler gitmedim başka yere geçtim başka işte çalışıyorum

İşe iş için girdim aşk için değil Şuan zaten çıktım o işten çıktım halde denk geliyor sürekli karşıma bunu anlatmaya çalışıyorum

İşten ayrıldım yazmamışsınız. Kaldı ki nere de karşılaşıyorsunuz bu adamla?

Tam da bunu yazacaktım. Yaz dizisi değilse sonu iyi bitmez bunun.

Karakteri flörtöz olabilir adamın. Sana ilgisi olabilir evet ama başkalarına da vardır, çapkın biri diyorsun. Bunun sonu dedikodu, laf, hayal kırıklığı ve senin işten ayrılmanla biter gibi.

Güncelleyin o zaman konuyu, hala çalışıyorsunuz gibi algılanıyor.

Isten ayrildiniz numaralar silindi her sey bitti gitti ee adam nerde karsiniza cikiyor? Pek bi sey anlamadim
Gittim mekan olsun bulunduğum ortam olsun o orda oluyor artık nasıl denk getiriyor anlamıyorum yani hani ne yapmak istediğini de anlamıyorum çünkü bu zamana kadar sadece iş ile ilgili yazdı çıktıktan sonra bir şey yazmadı ama düşük gibi çıkıyor her yerden

Burda isyerimde patronum falan deyince benim gozumde buyuk sirketler plazalar falan canlaniyo yani bilemedim yasadiginiz yer kucukse siz de bir markette ya da kucuk bi yerde calisiyorsaniz bu tur yerlerde alt calisana ilgi duyma olaylari daha gorunur olur acik acik yaparlar. Sapik gibi takip ediliyorsaniz yakisikli cocuk demezdiniz. Bilemedim gonlunuz var bence ya, emin olmak istiyo gibisiniz kendinizi check edin

Back
X