kızlar moralim çok bozuldu şu an ...2 ay önce arçeliğin ankastre ürününü almıştık ,şu promosyonlu olan ürün...3 ü 1 arada 990 tl olan...adamlar geldıler taktılar 2. gün ocakta çatlama oldu..servisi aradık.geldiler 2 hafta içinde değiştirdiler...bu sürede bayram araya gırdı memlekete gittik geldik falan derken fazla kullanmadık.ama geçen gün pilav yapıyorum,küçük yanan ocaga koydum altını kıstım,geçtım oturdum..birsüre sonra ses gelıyor baktım su falan kalmamış ama ciğ..altına baktım ocağın altı bayagı harlı yanıyor .sanki hiç altını kısmamışım gibi.halbuki en kısıkta.neyse dedim ..bir sonraki gün dolma yapacagım altı yandı...yine en kısıktaydı...şimdi de yeşil fasulye(((((çok canım sıkıldı...arçeliğin burdaki serviside bi tuhaf zaten...eşime söylesem daha yeni değiştirdiler der...ama ben ne yapacağım böyle yemeklerim hep yanacak mı?servisi arasam tekrar değiştirmezler oyalayıp dururlar artık....
Biz de Arçelik ankastre 3lü set aldık
Küçük ocak birdenbire yanmamaya başladı
çakmaklıyor gaz da geliyor ama yanmıyordu
servis çağırdık
hemen geldiler baktılar yaptılar
bir süre sonra yine oldu ve yine aynı şekilde
ne zaman çağırsak geliyorlar
yakınınızda başka servis bayii yok mu acaba?
Yani şikayetinizi bildirin ilgilenirler elbet
Bu şekilde sıkıntı yaşarsınız
Biz de Arçelik ankastre 3lü set aldık
Küçük ocak birdenbire yanmamaya başladı
çakmaklıyor gaz da geliyor ama yanmıyordu
servis çağırdık
hemen geldiler baktılar yaptılar
bir süre sonra yine oldu ve yine aynı şekilde
ne zaman çağırsak geliyorlar
yakınınızda başka servis bayii yok mu acaba?
Yani şikayetinizi bildirin ilgilenirler elbet
Bu şekilde sıkıntı yaşarsınız
valla bizde kalitelidir arçelik diye aldık.keşke almasaydık çok canım sıkılıyor ..eşim gelsin hemen aratacağım....yaptıklarım hiçbir şeye benzemiyor :///