Kızlar Nokur Koşun Yetişin RezilOldum Galiba

Donusunboylemiolacakti

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2016
4.513
4.201
53
Kizlar ben face hesabi killanmiyirum normalde kendi adima bi hesabim var ama kimseyi eklemiyorum normalde ara ara oyle bi can sıkintısibdan birilerine fakan bakarim

Demin canim sıkıliyodu bi arkadas var (yanliz dun aksam yazdigim konudaki degil) oyle bi kac kere ilgili alakali hareketleri falan olmustu

Bende oyke bi facesine bakim derken cocugun bi paylasimini yanlislikla begendim sonrada aptal gibi geri aldim:kızgın: kendimi rezil olmus gibi hissediyorum :skandal:ayyy napicam simdi ben :KK23:cok utandim cok simfi bilfirim godecek mi ona nokur godecek demeyin hesabi dondursamsa giser mi nolur acil yardim

Görmemiş olma ihtimali büyük
boşver rezil olacak bi durum yok hesap dondurmaya da gerek yok bence . 10 defa Burnundan Derin nefes al ağzından ver :) sakinleş, bir sorun yok, olur böyle şeyler
benim face açıkken çocuklarım telefonu bi avucluyorar hiç istemediğim kişileri ekliyorlar

Cocuk zaten sende ekli degil mi?

Ne olur ki paylasimini begensen? Zaten millet begensin diye bu paylasimlari yapmiyorlar mi?
Yok yok iste sorun bende ekli olmamasi zaten faceyi kullanmıyorum normaldede

Hani biseylet hissetsem umurumda olmayacak eeee elin oglu demez mi niye bana bakiyir diye kafayi yiyicem dusunmekten

Görmemiş olma ihtimali büyük
boşver rezil olacak bi durum yok hesap dondurmaya da gerek yok bence . 10 defa Burnundan Derin nefes al ağzından ver :) sakinleş, bir sorun yok, olur böyle şeyler
benim face açıkken çocuklarım telefonu bi avucluyorar hiç istemediğim kişileri ekliyorlar
Insallah dediginiz gibi gormemistir

Yok yok iste sorun bende ekli olmamasi zaten faceyi kullanmıyorum normaldede

Hani biseylet hissetsem umurumda olmayacak eeee elin oglu demez mi niye bana bakiyir diye kafayi yiyicem dusunmekten
Ya yorma guzel kafani bu guzel pazar sabahi.

Nolcak, en fazla gururu oksanmistir adamin. Bir garibi sevindirdigini dusun.

Niye bana bakiyordun gibi bir imada bulunursa, oradan oraya dolasirken, kimin profilinde oldugumu bile farketmedim. Ee paylasim da guzeldi, begenmesemiydim dersin :)

Ya yorma guzel kafani bu guzel pazar sabahi.

Nolcak, en fazla gururu oksanmistir adamin. Bir garibi sevindirdigini dusun.

Niye bana bakiyordun gibi bir imada bulunursa, oradan oraya dolasirken, kimin profilinde oldugumu bile farketmedim. Ee paylasim da guzeldi, begenmesemiydim dersin :)

Ya iste cok samimi oldugum biri degil ve bir sure gormeyecegim

Acabs diyirum mesaj atsam numaraniz bende yoktu ondan burdan yazayim dedim falan desem bisey sorsam danissam o arada yapmis gibi olsam uygun olur mu ki acaba

Ya iste cok samimi oldugum biri degil ve bir sure gormeyecegim

Acabs diyirum mesaj atsam numaraniz bende yoktu ondan burdan yazayim dedim falan desem bisey sorsam danissam o arada yapmis gibi olsam uygun olur mu ki acaba
Hayir, hic kurcalama bence. Uzerinde fazla kafa yordugun belli olacak bu sefer.

Insanlarin ne dusundugu bu kadar onemlimi hakkaten? Ben mi fazla rahatim acaba....

Hayir, hic kurcalama bence. Uzerinde fazla kafa yordugun belli olacak bu sefer.

Insanlarin ne dusundugu bu kadar onemlimi hakkaten? Ben mi fazla rahatim acaba....

Sizler boyle dusunurken acaba ben mi cok abartiyorum normal mi olan diye dusundum

Neden bu kadar kasiyorum kendimi

Yok ya ne yazik ki cok genc degilim ve kendimi bildim bileli boyleyim

Bu durumdan fazlasiyla rahatsizim ama ne yaptiysam ustesinden gelemedim
Simdi cok bilmis bilmis konusuyorum gibi olacakta, kendini sev diyorum. Hepimiz ne hatalar yaptik. Insan oglu bir oyle dusunur, bir boyle. Ciddi manada kotu bir insan olarak toplum tarafindan mimlenmedikten sonra, baskasinin hakkimda ne dusundugunun cok da bir onemi yok.
Sen kendini biliyorsun sonucta. Olurda yuzlesme firsati dogarsa, yanlis anlamayi duzeltirsin. Yok zaten hic gundeme bile gelmiyecekse, seni hic etkilemeyecek bisey icin bu kadar kafa yorman cidden gereksiz.
Insanlar kendi dertlerinden baskasini pek dusunmuyor aslinda. Biz hakkimizda ne dusunuyor diye endise ederken, onlar coktan unutmus oluyor.

Back
X