Kızlar nolur acil bakın

Symkll

Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2024
26
12
8
27
Kızlar 12 haftalık hamileyim lavaboya gittim idrardan sonra peçeteye kahverengi akıntı geldi yani böyle kanama değil çünkü akıntıyla karışık herhangi bir ağrım krampım yok başına gelen var mı sizce biraz beklemeli miyim bugünde pazar doktorumu da arayamıyorum

Genelde lekelenme olabilir kanama değilse problem değildir ama en kısa sürede doktorunuzla görüşün gerek görürse progestan verir

Herkesin durumu kendine özeldir o yüzden ne olur ne olmaz siz doktora muayene olun ama pazar günü neden doktorunuza ulaşamadığını anlamadım acil bir şey olsa haberi olmayacak mı? acil durumlarda gün fark etmeksizin ulaşılabilir olan bir doktorunuz olması daha iyi değil mi?

Özel hastane olduğu için daha önce hiç armadım doktorun kişisel numarası yok

ben defalarca yaşadım, hele gebeliğin başında sebepsiz olabiliyor bunlar. Tabi hepsinde ağlayarak doktoruma koşmuştum ama her seferinde doktprum avuç içini geçecek kadar kırmızı kanama olmadığı sürece çok normal demişti. Siz yine doktorunuzla görüşün tabi ama muhtemelen basit lekelenme çıkacaktır.

Teşekkür ederim

Bahsettiğiniz durum bende de oluyor ama susuz kaldığımda. Bu ara su içmeyi azaltmış olabilir misiniz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…