Kizlar nolur acil:((((((()

lina005

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2023
12
4
1
27
Kızlar 6+2 haftalık gebeyim. Lekelenmem vardi . Doktora gittik kalp atışını duyduk dün Bi sıkıntı yok dedi . Dünden beri iki damla kahve leke geliyordu az önce pembe gibi baya kan geldi normalmi acaba ..??

Kızlar 6+2 haftalık gebeyim. Lekelenmem vardi . Doktora gittik kalp atışını duyduk dün Bi sıkıntı yok dedi . Dünden beri iki damla kahve leke geliyordu az önce pembe gibi baya kan geldi normalmi acaba ..??
Bende senin gibi 6 haftalık gebeyim benim de 2 3 günde bir lekelenmek oluyor uzun sürmüyor senin de yoğun sürmediği sürece birşey olmaz inşallah

Hiçbir gebelikte kanama normal değil. Progestan ilaç yada fitil veriyorlar genelde. Doktoruna hemen danış bence

Kahverengi ve embe yazmistiniz. Sarı hakkında bi fikrim yokta. Benimde kahverengi lekelenmem hep vardı. Bikaç gün sonra peçeteye pembe kan geldi. Kürtaj olmam gerekti. Tabiki herkeste böyle olucak diye bişey yok.

Kahverengi ve embe yazmistiniz. Sarı hakkında bi fikrim yokta. Benimde kahverengi lekelenmem hep vardı. Bikaç gün sonra peçeteye pembe kan geldi. Kürtaj olmam gerekti. Tabiki herkeste böyle olucak diye bişey yok.
Ben yazmadım. Benim iki 3 günde bir sabah uyandığımda birazcık sarı lekem oluyor bu bizim ailede genetik gibi birşey 6 kız kardeşiz 4 kişi gebe 4 kişide ilk 3 ay bu lekelenme gördü hatta bi ablam adet oluyor 🙄🙄

Pembe kanama taze kanama demekmiş ve tehlikeli bu gebelikte. Doktorunuza bilgi verin mutlaka, doktora ulaşamazsanız acile gidin

Genetik de olabilir tabi. Benim kuzenim de hep adet görmüştü 6.ayda fark etti hamile olduğunu. Ama yine de tedbiri elden bırakmayın derim

Çok kanama olursa acile gidip baktırın bebeğin durumu nasıl. Benim de kanamam var çok olunca gidip baktırıyorum. Ama az olduğu sürece inşallah bir şey olmuyor. Progestan başlattı mı ?

Arkadaşlar progestan kullanıyorum zaten dün doktora bunun hepsini söyledim hersey yolunda dedi kese var kalp atisi var . Belki 9 ay leke gelebilir belli olmaz dedi ama ben yinede korkuyorum

Back
X