Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende senin gibi 6 haftalık gebeyim benim de 2 3 günde bir lekelenmek oluyor uzun sürmüyor senin de yoğun sürmediği sürece birşey olmaz inşallahKızlar 6+2 haftalık gebeyim. Lekelenmem vardi . Doktora gittik kalp atışını duyduk dün Bi sıkıntı yok dedi . Dünden beri iki damla kahve leke geliyordu az önce pembe gibi baya kan geldi normalmi acaba ..??
Lekelenme peki açık sarı lekelenmeHiçbir gebelikte kanama normal değil. Progestan ilaç yada fitil veriyorlar genelde. Doktoruna hemen danış bence
Ben yazmadım. Benim iki 3 günde bir sabah uyandığımda birazcık sarı lekem oluyor bu bizim ailede genetik gibi birşey 6 kız kardeşiz 4 kişi gebe 4 kişide ilk 3 ay bu lekelenme gördü hatta bi ablam adet oluyorKahverengi ve embe yazmistiniz. Sarı hakkında bi fikrim yokta. Benimde kahverengi lekelenmem hep vardı. Bikaç gün sonra peçeteye pembe kan geldi. Kürtaj olmam gerekti. Tabiki herkeste böyle olucak diye bişey yok.
Çok kanama olursa acile gidip baktırın bebeğin durumu nasıl. Benim de kanamam var çok olunca gidip baktırıyorum. Ama az olduğu sürece inşallah bir şey olmuyor. Progestan başlattı mı ?Kızlar 6+2 haftalık gebeyim. Lekelenmem vardi . Doktora gittik kalp atışını duyduk dün Bi sıkıntı yok dedi . Dünden beri iki damla kahve leke geliyordu az önce pembe gibi baya kan geldi normalmi acaba ..??
Benim kanama değil hamd olsun benim sadece koyu sarı akıntıGenetik de olabilir tabi. Benim kuzenim de hep adet görmüştü 6.ayda fark etti hamile olduğunu. Ama yine de tedbiri elden bırakmayın derim