Kızlar 6+2 haftalık gebeyim. Lekelenmem vardi . Doktora gittik kalp atışını duyduk dün Bi sıkıntı yok dedi . Dünden beri iki damla kahve leke geliyordu az önce pembe gibi baya kan geldi normalmi acaba ..??
Kızlar 6+2 haftalık gebeyim. Lekelenmem vardi . Doktora gittik kalp atışını duyduk dün Bi sıkıntı yok dedi . Dünden beri iki damla kahve leke geliyordu az önce pembe gibi baya kan geldi normalmi acaba ..??
Kahverengi ve embe yazmistiniz. Sarı hakkında bi fikrim yokta. Benimde kahverengi lekelenmem hep vardı. Bikaç gün sonra peçeteye pembe kan geldi. Kürtaj olmam gerekti. Tabiki herkeste böyle olucak diye bişey yok.
Kahverengi ve embe yazmistiniz. Sarı hakkında bi fikrim yokta. Benimde kahverengi lekelenmem hep vardı. Bikaç gün sonra peçeteye pembe kan geldi. Kürtaj olmam gerekti. Tabiki herkeste böyle olucak diye bişey yok.
Ben yazmadım. Benim iki 3 günde bir sabah uyandığımda birazcık sarı lekem oluyor bu bizim ailede genetik gibi birşey 6 kız kardeşiz 4 kişi gebe 4 kişide ilk 3 ay bu lekelenme gördü hatta bi ablam adet oluyor
Çok kanama olursa acile gidip baktırın bebeğin durumu nasıl. Benim de kanamam var çok olunca gidip baktırıyorum. Ama az olduğu sürece inşallah bir şey olmuyor. Progestan başlattı mı ?
Arkadaşlar progestan kullanıyorum zaten dün doktora bunun hepsini söyledim hersey yolunda dedi kese var kalp atisi var . Belki 9 ay leke gelebilir belli olmaz dedi ama ben yinede korkuyorum