Kızlar nolur bakar mısıniz var mı

Uyumayan varsa rica etsem cvplar mi dün adet günümdu kimyasal gebelik geçirdim Haziran ayinda gündüz hiç bişi çıkmadı uykudan uyandm kalk testini yap dedi biri yaptım direk çıktı anlayan varsa lütfen bakar msnz

Fazla umut vermek istemem sana, çünkü sonraki hayal kırıklığı vicdan yükü oluyor. Ama şu kadarını söyleyebilirim. Biz süre ben de hamile kalmak için baya ugrasmistim. Tam aşılamaya gideceğiz bı ay dediğimde adet olamadım. Battan ertesi günü test yaptım. Bu şekilde silik bir iz cikmisti. İkincisini yaptimpesinden. O da böyle varla yok arasında bir izdi. Meğer hamileymisim

İnşallah dua edin olur mu

Benim içime varmış gibi doğuyor diyeyim. Ama dediğim gibi umut vermek de istemiyorum. Güzel düşünelim güzel olsun

Hemen cikti az önce yaptım bir dkk olmadan çıktı rengi var fotoğraftan fazla gözükmüyor ama
Canm hiç stres yapma testi tekrarla daha çok erken demekki var bence inşallah devam eder sağlıkla kucağına alırsın dua ediyorum sende bizlere et olur hamilelerin duası kabul olur bende bekliyorum vaktini bakalım inşallah olur canm güzelce yat dinlen stres olma hayırlı geceler canm

Allah razı olsun bu güzel yorumunuz için Rabbim hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…