- 19 Ekim 2023
- 57
- 11
- 3
- 29
- Konu Sahibi sessizkadnn
-
Hemen cikti az önce yaptım bir dkk olmadan çıktı rengi var fotoğraftan fazla gözükmüyor amaHafif Bi gölgelik var ama kuruma çizgisi gibi de ne zaman yaptınız acaba
İnşallah dua edin olur muFazla umut vermek istemem sana, çünkü sonraki hayal kırıklığı vicdan yükü oluyor. Ama şu kadarını söyleyebilirim. Biz süre ben de hamile kalmak için baya ugrasmistim. Tam aşılamaya gideceğiz bı ay dediğimde adet olamadım. Battan ertesi günü test yaptım. Bu şekilde silik bir iz cikmisti. İkincisini yaptimpesinden. O da böyle varla yok arasında bir izdi. Meğer hamileymisim
Elbette kiİnşallah dua edin olur mu
Elbette kidualarımız seninle. Hiç stres yapma güzelce uyumaya bak. Stres biliyorsun ki en büyük düşman. Sabah ola hayrola. Verirsin bir kan çıkar ortaya ne olduğu. Biraz rahat olmak lazım.
Canm hiç stres yapma testi tekrarla daha çok erken demekki var bence inşallah devam eder sağlıkla kucağına alırsın dua ediyorum sende bizlere et olur hamilelerin duası kabul olur bende bekliyorum vaktini bakalım inşallah olur canmHemen cikti az önce yaptım bir dkk olmadan çıktı rengi var fotoğraftan fazla gözükmüyor ama
Allah razı olsun bu güzel yorumunuz için Rabbim hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın çok teşekkür ederimCanm hiç stres yapma testi tekrarla daha çok erken demekki var bence inşallah devam eder sağlıkla kucağına alırsın dua ediyorum sende bizlere et olur hamilelerin duası kabul olur bende bekliyorum vaktini bakalım inşallah olur canmgüzelce yat dinlen stres olma hayırlı geceler
Tamam tekrardan yapcm çok teşekkür ederimSabah ilk idrarla tekrarla cnm var ama pozitif görünüyor
Çok teşekkür ederimBncede var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?