Kizlar nolur bakarak cevap verin

Esra Yenice

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2021
23
11
3
23
Kizlar erkek arkadaşım ile pijama ve çamaşır ile bir birliktelik yaşadım. Sürtünme yoluyla. Şuan vajianmin iç dudağında kahverengi bir şey cikiyor bu nedir . Çok kötü duruyor korkuyorum

Kizlar erkek arkadaşım ile pijama ve çamaşır ile bir birliktelik yaşadım. Sürtünme yoluyla. Şuan vajianmin iç dudağında kahverengi bir şey cikiyor bu nedir . Çok kötü duruyor korkuyorum
Pijama ve çamaşır ile derken üstünüzde kıyafet mi vardı yani

Öyle sürtünme yoluyla zarın bozulacak iş değil yanii kolay değil.
o başka birşeydir

Öyle sürtünme yoluyla zarın bozulacak iş değil yanii kolay değil.
o başka birşeydir
Ya sağ vajinanın iç dudağında var bir şey açılma felan olabilir mi çok kötü duruyor bilgin varsa lütfen bir şey der misin

Ya sağ vajinanın iç dudağında var bir şey açılma felan olabilir mi çok kötü duruyor bilgin varsa lütfen bir şey der misin
olmaz genetiktendir o bukadar şeylere kafaya takılmayın ya bide 19 yaşındasın ergenlik çağındandır ergen çağından sonra vücutlar değişiyor

olmaz genetiktendir o bukadar şeylere kafaya takılmayın ya bide 19 yaşındasın ergenlik çağındandır ergen çağından sonra vücutlar değişiyor
Ama öncesinde olmadığı için çok korku yaptım yarın randevum var baktiracagim

Reactions: Jou
yaa daha vajinanı tanımıyorsun bide oynatıyorsun ....
not: çok mu kaba konuştum ya pööfffff
Sadece bilgi istiyorum dalga veya kırıcı konuşmalar degl bilgili olduğunuzu düşündüm için psikolojik olarak baya kötüyüm destek istiyorum yanlızca

gene ben!

insanların ne demesini bekliyorsunuz? ten tene olmuş olsaydı bir virüs bulaştı, şu oldu bu oldu diye çıkarım yapılır, 2 sizde 2 onda 4 kat kıyafetle üst üste sürünmüşsünüz, ne olmuş olabilir? bu seddi geçebilecek bir enfeksiyon biliyor musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…