kızlar nolur bakın çok acil

rozalind

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2024
24
4
1
26
16 haziranda adet oldum eşimle korunuyorduk ve adetim geçikince test yaptım normalde günü gününe olan biri değilim testte çift çizgi çıktı hemen acile gidip kan verdim 13800 çıktı çok yüksek değilmi 35 günlük birde geçmeyen bir mide bulantım var sizce dış gebelik veya boş gebelik olabilirmi

Olabilir ama en son 16 haziranda adet gördüyseniz haftasına göre betada artmış olabilir en iyisi bi kadın doğuma gözükmek

Tam 6haftalik, bence değerin çok yüksek değil haftasına göre

Nerdeyse 6 haftalık oluyor gebelik, gayet normal değerin
evet ama işte eşimle o kadr erken ilişki yaşamadık misafirlerim vardı sonra şehir fln değiştirdik yani zaten döllenme fln derken olsa en fazla 3,4 haftalık olması gerekir diğer çocuklarımda 4,5 haftalıkken bu kadr yüksek değildi

evet ama işte eşimle o kadr erken ilişki yaşamadık misafirlerim vardı sonra şehir fln değiştirdik yani zaten döllenme fln derken olsa en fazla 3,4 haftalık olması gerekir diğer çocuklarımda 4,5 haftalıkken bu kadr yüksek değildi
Tam 6haftalik, bence değerin çok yüksek değil haftasına göre
birde 3 gündür çok mide bulantım var kusturmuyor ama sabahtan bu saate kadar hep bulanıyo diğer gebeliklerimde hiç bulantımda olmadı ondan biraz şüphelendim

birde 3 gündür çok mide bulantım var kusturmuyor ama sabahtan bu saate kadar hep bulanıyo diğer gebeliklerimde hiç bulantımda olmadı ondan biraz şüphelendim
Her gebelik aynı olmuyor, hayırlısı olsun sizin için

İlişkinize göre değil ki son adet tarihinize göre hesaplanıyor haftası

Back
X