Kızlar nolur bana yardımcı olun çok panik oldum, beta kese?

bzeynep0

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2020
525
347
53
Cuma günü betam 1903dü. Bugün Perşembe 6 gün geçmiş betam 8654. Bu artış çok az değil mi? Dün doktora gittik kese göründü ama bebek henüz görünmemişti. Doktor erken haftaya görünür demişti ama beta böyle olunca dağıldım resmen. Boş gebelik vs olabilir mi Allah rızası için yardımcı olun

Boş gebelik için beta baya yüksek gibi geldi canım bence hemen kötüye yorma hayrolsun 💛

Cuma günü betam 1903dü. Bugün Perşembe 6 gün geçmiş betam 8654. Bu artış çok az değil mi? Dün doktora gittik kese göründü ama bebek henüz görünmemişti. Doktor erken haftaya görünür demişti ama beta böyle olunca dağıldım resmen. Boş gebelik vs olabilir mi Allah rızası için yardımcı olun
kaçıncı haftadasınız şuan?

Sizin tsh kaçtı? Bana çok yüksek geldi 3,34 böyle çıkmıyordu daha önce
yarin tahlil vereceğim bende. bir-çok tahlil istedi doktor. içinde tsh da var ama tsh ne değeri oluyor bilmiyorum niye endişe ettiniz yüksek olmasindan?

Testi aynı hastanede mi verdiniz kanı? Beni de doktor 6. Haftamda çağırdı anca görünüyor çünkü bebek

Sizin tsh kaçtı? Bana çok yüksek geldi 3,34 böyle çıkmıyordu daha önce
Tsh gebelikte yükselebilir doktorunuzla görüşün dahiliyeye yönlendirir ilaçla kontrol altına alınabilir. Benimki de yüksek ilaç kullanıyorum.
Kese belli bir boyuta gelmeden de yolk kesesi gözükmüyor. Kaç mm ölçüldü son kontrolde nedeniz?

Testi aynı hastanede mi verdiniz kanı? Beni de doktor 6. Haftamda çağırdı anca görünüyor çünkü bebek
Hayır ilki hastanede diğeri sağlık ocağında verdim ama ne kdar farklı olabşlir ki İki günde iki katı artış olsaydı bugün 15.000’lerde olması gerekirdi

Tsh gebelikte yükselebilir doktorunuzla görüşün dahiliyeye yönlendirir ilaçla kontrol altına alınabilir. Benimki de yüksek ilaç kullanıyorum.
Kese belli bir boyuta gelmeden de yolk kesesi gözükmüyor. Kaç mm ölçüldü son kontrolde nedeniz?
İşte doktor hiç bişey söylemedi Sadece kese var yeri iyi dedi. Size fotoğrafı göstersem anlar mısınız acaba, üstte yazanlardan biri midir acaba boyutu.

Eklentiler

• D1206BE6-4426-4A4C-916A-DBDB78205140.webp
    D1206BE6-4426-4A4C-916A-DBDB78205140.webp
    31,1 KB · Görüntüleme: 102
Hayır ilki hastanede diğeri sağlık ocağında verdim ama ne kdar farklı olabşlir ki İki günde iki katı artış olsaydı bugün 15.000’lerde olması gerekirdi
Fark oluyor yine de bence düşük değil betanız haftaya gider bastırırsınız sıkıntı olduğunu sanmıyorum canım boşuna telaslandirma kendini

İşte doktor hiç bişey söylemedi Sadece kese var yeri iyi dedi. Size fotoğrafı göstersem anlar mısınız acaba, üstte yazanlardan biri midir acaba boyutu.
Daha çok minik her şey yolundadır bir de göbekten baktıysa bebek görünmez hemen alttan bakınca görünüyor. Sağlıkla kucağına al inşallah

Altta yazar canım kese boyu crl diye ona bi bak.

Degeriniz gayet guzel 2 gunde en az %60 artmasi onemli, sizinde artmis zaten o civarda. 7.haftada duyduk biz kalp atisini. Sizin henuz erken

Yok maalesef öyle bişey yazmıyo sadece eklediğim fotoğraftakilet yazıyor, şu yukarıda yazan cm vs değil dimi?

Eklentiler

• 5A9CB960-9E81-4582-A0AA-D61CFC5C4288.webp
    5A9CB960-9E81-4582-A0AA-D61CFC5C4288.webp
    31,1 KB · Görüntüleme: 45
Daha çok minik her şey yolundadır bir de göbekten baktıysa bebek görünmez hemen alttan bakınca görünüyor. Sağlıkla kucağına al inşallah

Degeriniz gayet guzel 2 gunde en az %60 artmasi onemli, sizinde artmis zaten o civarda. 7.haftada duyduk biz kalp atisini. Sizin henuz erken
Allah razı olsun hepinizden nolur bana da dua edin sizin dualarınız kabul olur 🙏🏻

Back
X