Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar nolur bana yardımcı olun çok panik oldum, beta kese?
Yok değil ultrasonda ölçümler crl diye geçer. Kesenin boyunu ölçmemiş herhalde ya da ölçtüğü fotoğrafı vermemiş. Yolk kesesinin gozukebilmesi için kesenin en az 10 mm olması gerekiyor son adete göre 5+5 galiba. Gec döllenme olduysa bir haftadan uzun sürebilir bebeğin gözükmesi.
Her şey iyi olacak Allah'ın izniyle
Bebek icin kac olması lazım bilmiyorum ama yolk kesesi oluştuysa bebek de oluşur o konuda için rahat olsun. Şimdiye kadar yolk olup da bebek oluşmayan görmedim yani.
Sizin kesenizin boyutu ile ilgili birsey dedimi,benim 6+1 de kesemin boyutuna büyük bebegi gormem lazımdı boş gebelik olabilir dedi , sanırım kese boyutuna göre de ayrı degerlendiriyorlar
Sizin kesenizin boyutu ile ilgili birsey dedimi,benim 6+1 de kesemin boyutuna büyük bebegi gormem lazımdı boş gebelik olabilir dedi , sanırım kese boyutuna göre de ayrı degerlendiriyorlar