Kizlar nolur bi bakin moralim cok bozuldu...

Senay_26

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2016
445
255
103
35
Kizlar eltim dorduncu cocuguna hamile 24 haftasinda su an bikac gun once doktoru benegin kafasi bedenine gore kucuk kalmis demis %100 bisey diyemem detayli ultrasona girmen lazim demis haftaya girecek ama Allah korusun oyle bisey varsa ne yapilabilir basina gelen var mi boyle bi durum cocugundan asla vaz gecmez tevekkul Allahtan der ama duzelebilir mi bu durum bi sekilde?

Can'ım yapacağı bişey Yok Allah'ın taktiri. Ama hemen üzülmeyin usg yanıltıcı olabiliyor ölçümleri. Dua edin bol bol inşlh bişey yoktur. Yapısal da olabilir

Can'ım yapacağı bişey Yok Allah'ın taktiri. Ama hemen üzülmeyin usg yanıltıcı olabiliyor ölçümleri. Dua edin bol bol inşlh bişey yoktur. Yapısal da olabilir
Insallah canim ediyoruz valla haftaya detayliya girecek hayirlisi bakalim ama onlarin durum farkli biraz akraba evliligi bildigin teyze cocuklari, 10 sene once ilk cocugunda demisler cocugun 2 ayagi da yok kadin hamileligini oyle gecirmis uzuntu icinde cok sukur 9 yasinda sapasaglam oglu, ikinci hamileliginde de kafasi kucuk demisler kizi da 7 yasinda masallah cok saglikli ve cok caliskan bi kiz, ucte sorunsuzdum diyor simdi bundada gene telas icinde gececek diye uzuluyor.

Kusura bakmayın ama teyze cocukları bildiğin kardes. Nikahlanmalari bastan hata.. Allah evlatları hakkında hayırlısını versin ne diyeyim.

Kusura bakmayın ama teyze cocukları bildiğin kardes. Nikahlanmalari bastan hata.. Allah evlatları hakkında hayırlısını versin ne diyeyim.
O konuya zaten hic girmiyorum canim sana tamamen katiliyorum ama benden en az 10 yas buyuk ikiside zamaninda aileler de karsi cikmis ama dinleyen olmamis hatta ilk cocuklarina sorunlu dediklerinde kayin pederim ikisine de vijdan azabi cektirmis ama olmusla ölmüşe care yok diyorlar. Su an bende hamile oldugum icin nasil bir piskolojide oldugunu tahmin ediyorum kadinin ne yapabilirim nasil yardim ederim diye dusunuyorum gerisi Allahla onlarin arasinda zaten.

Insallah canim ediyoruz valla haftaya detayliya girecek hayirlisi bakalim ama onlarin durum farkli biraz akraba evliligi bildigin teyze cocuklari, 10 sene once ilk cocugunda demisler cocugun 2 ayagi da yok kadin hamileligini oyle gecirmis uzuntu icinde cok sukur 9 yasinda sapasaglam oglu, ikinci hamileliginde de kafasi kucuk demisler kizi da 7 yasinda masallah cok saglikli ve cok caliskan bi kiz, ucte sorunsuzdum diyor simdi bundada gene telas icinde gececek diye uzuluyor.
Amcam da eşiyle teyze çocukları. Normal evlatları. Korkmasın Allah büyük bişey olmaz inşlh

Back
X