Kızlar nolur yardım edin 1 saat sonra 2.çizgi çıktı !!

Pufidik

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2010
506
0
0
Ankara
kızlar uyuyamıyorum heyecandan, 2 gün önce test yaptım hafif silik çizgi çıktı 1 saat içinde bugün farklı bi marka test yaptım gene aynı! 2. çizgi hala duruyor. eskiden bembeyaz olur hiçbişe çıkmazdı. hamile olabilr miyim ? nolur yardım edin böyle olup hamiş olan arkadaşlar okudum.

MERHABA CANIM genelde 5 dakikadan sonrasını dikkate almayın diyolar ama...ben 3 ay önce kimyaasal gebelik geçirdim..ve 15 dakika sonra felan çıkmıştıı 2.ç,zgi...normalde 1 saat bile beklesem çıkmazdı ikinci çizgi.bence hemen yarın kanda baktır zaman kaybetme derimm..inşallah kalbindeki diileğin gerçek olurr..

Kasıklarımda beni irkilten batmalar oluyor ayrıca başımda çok ağrıyor.. ikinci çizgiyi gördüm ama geç gördüm :(

Ben 1 gün bekletirdim hep canm hiçbişe çıkmaz bembeyaz olurdu. 10dkdan sonra dikkate almayın diyor ama gölge gibi çizgi değil baya belirgin 2 kez farkı markalardan yaptım bide sonuç aynı 1 saat içinde 2. çizgi. Sende en yakın zamanda bebeğini kucağına alırsın umarım canımm

benimde öle belirtilerim vardı.bide göğüsslerim acıyoduu...sık idrara çıkıyodum ve iştahım açılmıltıı

inşallah canımmmm..amin.rabbim isteyen herkese kavuştursun yavrularını....sana katılıyorumm bende çöpten çıkarır bakardım ama çıkmazdı ikinci çizgi...dediğim gibi kanda baktır canımm

Tamam canım 1 testim daha var sabah onu yapıcam hemen çıkarsa bide kan veririm.. hayırlısı olsun

inşallah canımm.evet iyi olur sabah ilk idrarınla yap.adetin kaç gün gecikti..belki geç döllenme felandır.o yzden geç çıkıyodur,çizgi canımm..

cnm resim koyarsan daha iyi yardımcı oluruz sana inşallah hamilesndr benimde öyle cıktı ama 5. 6.dakkada 1saat içinde belirginleşti

benim reglime daha 5 gün var ama bugün birden aklıma esti test yaptım.galiba testte bir bozukluk vardı, fotoğrafını çekip ekleyeyim hatta, resmen testi görünce güldüm:) geçersiz saydım tabiki...

aa evet meleğim arkadaşımın söylediği gibi.ilk 5 dakika da çok silik se farkedememişindir.1 saat sonra koyulaşınca farketmişindir belkidee

Biancacım regl günüme 7 gün var ama şu erken gebelik testlerinden aldım clear blue. Olmasa hiç çıkmaz diyorlarr. Meleğim resmini çektim ama belli olmuyor. normalde silikte olsa net. 2 gün öncesinden daha belirgin. geç döllenmedende olabiliyormuş. Seninde 1 saat içinde mi belli oldu canım ?

Biankacım çok merak ettim nasıl oldu resim koy bakalım canımm. sende belirtiler varmı. bende şuan feci bir baş ağrısı var

Yelizim ilk 20 dakikada 2. çizginin başlangıcını çıktı sonra 1 saat içinde tam bir çizgi oldu. Hala orda duruyor. Bebeğimin ilk resmi olabilir mi bu ? ay uyku yok bu gece bana :D

canım inşallah öyledir.ama dediğim gibi benimki de öleydi...o kadar silik oluyoki aydınlıkta bakmayınca göremiyosu...yarın sabah yapınca git pencere kenarında bakkk tatlımm

benim reglime daha 5 gün var ama bugün birden aklıma esti test yaptım.galiba testte bir bozukluk vardı, fotoğrafını çekip ekleyeyim hatta, resmen testi görünce güldüm:) geçersiz saydım tabiki...
cek yolla kızkaydirigubbakcemile3 niye 2çizgiyse belki erken geldi bebeğinn inşallah öledirryerimseniben
aa evet meleğim arkadaşımın söylediği gibi.ilk 5 dakika da çok silik se farkedememişindir.1 saat sonra koyulaşınca farketmişindir belkidee
evet cnm benm ilk beş dakikada cıktı 1saat içinde iyice netleşti...
Biancacım regl günüme 7 gün var ama şu erken gebelik testlerinden aldım clear blue. Olmasa hiç çıkmaz diyorlarr. Meleğim resmini çektim ama belli olmuyor. normalde silikte olsa net. 2 gün öncesinden daha belirgin. geç döllenmedende olabiliyormuş. Seninde 1 saat içinde mi belli oldu canım ?

evet cnm benim reglimde 2gün geçmişti yani gözle görülür görülmez siliklik vardı herkse soruyordum plajın ortasında gecen sene ikinci çizgiyi görüyormusunuz diye heycandan salaklastım:bbo: ertesi günü yaptıgım 2dakkada cıktı hemen hemde daha netti AMA MAALESEF BEBEĞİM KARNIMDA ÖLDÜ...2.5AYLIKKEN YARIM KALDI GEBELİĞİM:gitme: HIMMM SUNUDA SÖLİİM TATLIM KENDİNİ NOLUR SARTLAMA HAMİLEYİM DİE İNAN DÜŞÜKTEN SONRA AH ALLAHIM KAÇ TEST YAPTIM 2AY ÖNCE EN SON 1GÜNDE 3TEST ERTESİ GÜN SABAH EŞİM İŞE GİDERKEN 2TEST:bbo: HEPSİNDEDE AAAA İKİNCİSİ SİLİK DİYE HAYAL KURUP ÇEVREMDEKİLERİDE İKNA ETMİŞTİM SİLİK OLDUGUNA EŞİM BİLE EVET BURDA İŞTE DİYORDU OKADAR AZDI SİLİKLİĞİ ASLINDA TESTİN 2.CİZGİSİNİN GÖLGESİNİ BİLE GÖRÜYOR OLABLİRDİK....NEDENSE HEP KAN TESTİNE GİDERKEN KAN VERMEDEN HASTANEDE GİRDİĞİM LAVABODA GELİRDİ ADETİM!!!!:bbo: KIRMIZILARI GÖRÜRkötükedihüso KAN VERMEDEN GERİ GELİR BEŞ KARIŞ SURATLA TESTLERİDE ÇÖPE ATAR EŞİMDENDE ARTIK TEST YOK LAFINI DUYARDIM HEP..OGÜNDEN SONRA YAPMIYORUMMMMM ARTIK:dilcikar:

Biankacım çok merak ettim nasıl oldu resim koy bakalım canımm. sende belirtiler varmı. bende şuan feci bir baş ağrısı var

canım fotosunu çekeyim diye teste gittim tekrar baktım, üzerinde 3-4 saat geçtiği için o garip şekil büyük ölçüde yok olmuş.ilk yaptğımda negatif olan kısımda çizgi çıktı hemen daha sonra pozitif olan kısımdaki çizginin sol tarafında S şeklinde garip bir şey çıkt.Bu aldığım en ucuz testten erken test filan da değil.Benim kasıklarım da ağrı var bir sağda bir solda oluyor ama açıkcası bir şeye yoramıyorum çünkü her ay aynı şey oluyor regl öncesi:( gögüsler de hassas ama onlar da hep öyle olur ztn.

gene de şu anki fotosunu ekliyorum ama direkt negatif olmuş.
488.jpg

MELEĞıM; çok üzüldüm bebeğini kaybetmene...bende kese oluşmadan kaybettim...bu mutluluğu 3 4 gün yaşayabildim :(

Back
X