Kızlar Nolur Yardım Edin

PeriLous

Iyi ki varsınız kızlarım..
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2010
3.764
727
163
adetime 2 gün var ve ben dün hamile olduuğumu öğrendim hcg 26 ama bugün adetten önce olduğu gibi bağırsaklarım boşaldı göğüs ağrım hafifledi nokta gibi k.rengi leke geldi(adetten önce olur) kasık ağrım gitti ben düşükmü yapacağım nolur yardım edin

Canım bilsek... İnşallah öyle bişey olmaz dua et. Değerlerim biraz düşük ama idrar testi yaptın mı ?

bence hamilesin ve normal bi lekelenme görmüşsün ama yine de hemen bi doktora git bence ihmal etme sonuçta doktor gibi bilemeyiz hiç birimiz . inşallah bebişin dayanmıştır.

canim neden bugunde hcg ye baktirmadin??? hcg 26dan yuksek cikarsa buyuk ihtimal iyi gidiyor demek. ama 26 dan dusuk veya cok az bir artis varsa dusuk olabilir, insallah degildir.
bence yarin git hemen hcg ye baktir...

bence hamilesin ve normal bi lekelenme görmüşsün ama yine de hemen bi doktora git bence ihmal etme sonuçta doktor gibi bilemeyiz hiç birimiz . inşallah bebişin dayanmıştır.

inşallah canım yaaa inşallah kuzum benimledir : ( yarın akşam gidicem kan testi yapacaklar değer katlandımı diye ama bu belirtileri yaşayınca çok üzüldüm ve korkuyorum adet olurum diye : (

bu arada ben de hamile olduğumu öğrendiğimde adet belirtilerim vardı sadece geciktiğim için test yapmıştım. yanılmamak adına doktora görün derim ben . hadi hayır haberlerle

canim neden bugunde hcg ye baktirmadin??? hcg 26dan yuksek cikarsa buyuk ihtimal iyi gidiyor demek. ama 26 dan dusuk veya cok az bir artis varsa dusuk olabilir, insallah degildir.
bence yarin git hemen hcg ye baktir...

canım yaaa aptallık ettim dr 2 gün dedi diye baktırmadım bilsem gider hemen baktırıdım şimdi gitsem bile ptesiden önce alamam

degerin düşük,doktora da gitsen aynı seyi soyler.beklemen gerek hamile olmayabilirsin de.kesin sonucu ögrenmek istiyorsan tekrar kan testi yaptırabilirsin.sabırla bekle adet olursan da sabret.ne yapalım emin ol senin sayfanı ziyaret eden herkes senin gectiğin yollardan gectı,yıllarca bekleyen kişiler.ne yapalım sana ümit mi verelim.tamam verelim vermesine ama ya olmazsa.sabır...............

Canım belki yerleşme kanamasıdır. Bende de olmuştu kahverengi peçeteye sildiğim de görebiliyordum yalnız ve kısa sürmüştü. Sen en iyi sonuç için bir doktora git canım.

degerin düşük,doktora da gitsen aynı seyi soyler.beklemen gerek hamile olmayabilirsin de.kesin sonucu ögrenmek istiyorsan tekrar kan testi yaptırabilirsin.sabırla bekle adet olursan da sabret.ne yapalım emin ol senin sayfanı ziyaret eden herkes senin gectiğin yollardan gectı,yıllarca bekleyen kişiler.ne yapalım sana ümit mi verelim.tamam verelim vermesine ama ya olmazsa.sabır...............

bu kadar katı olmayın yaaa ben kimse bilir demedim insanlardan yorum bekledim belkide kendimi rahatlatmaya çalışıyorum sen hayatında hiç iyi birşeyler duymaya ihtiyaç duymadınmı?

bu kadar katı olmayın yaaa ben kimse bilir demedim insanlardan yorum bekledim belkide kendimi rahatlatmaya çalışıyorum sen hayatında hiç iyi birşeyler duymaya ihtiyaç duymadınmı?

adetin geçmeden kan testi yaptırman kötü olmuş cnm değerin düşük ama önemli olan değerin katlanması bir arkadaşın değeri 14... dü ama şimdi hamile.umarım hamilesindir bebeğin seni bırakmaz

adetin geçmeden kan testi yaptırman kötü olmuş cnm değerin düşük ama önemli olan değerin katlanması bir arkadaşın değeri 14... dü ama şimdi hamile.umarım hamilesindir bebeğin seni bırakmaz

sağol canım Allah razı olsun

arkadaş haklı ama
bu kadar çok ümitlenip eğer kötü sonuç alırsan çok yıkılırsın
hayırlısı olsun de içini öyle rahatlat :34:

kadın doğum acile git cnm ozaman 1.5 saatte veriyolar sonucu benimde haziranda başıma kimyasal gebelik gelmiştide .değerin düşüyorsa kimyasaldır zaten ama artmışssa iyidir

Back
X