• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlar nolur yardim kafayi yicem :(

Brlm00

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2016
705
334
53
Adetimin geciktigi 3. gun test yapmistim asagiya resmini yukluyorum artik yarim saat sonrami 1 saat sonrami bilmiyorum ikinci cizgi cikmis bizde dedikki daha cok yenidir o yuzden silik ve gc cikmistir. Araya haftasonu girdi kan veremedim pazartesiyi bekliyodumkii taakii bugune kadar :(
Kahverengi bi akinti gelmis sonra peceteyle sildigimde kirmizi kan vardi bu arada adetimin geciktigi 5.gun bugun...

Neyse hemen acile gittik kan verdim sonuc 0 :( o kadar hamile degilmisim yani :(

Ozaman o test neden oyle cikti adetim neden bu kadar gecikti anlamiyorum :(

Suanda cok bi kanama yok ve rengi kahverengiye donmus gibi kirmizida degil...

Yerlesme kanamasi desem kanda 0 cikti ooofff kafayi yicem bi yorumu olan basina boyle bisey gelen varmi :((

Stresten geciktin testlerdede 5 dakka sonrasini dikkate almayin diyorlar sakinligini koru Allahim tez vakitte nasip etsin hayirlisiyla

:KK43:

Eklentiler

• Screenshot_20161217-182819.webp
    Screenshot_20161217-182819.webp
    1,8 KB · Görüntüleme: 139
Testin markası neydi Can'ım? Çok üzüldüm normalde bozuk test gri çizgi veriyor bu resmen pembe

Testlerde ilk 5 dk oluşan çizgi doğrudur.
Daha sonra oluşanları dikkate almayın.
Benim testimde ilk saniyede çıkmıştı, 1 saat sonra silinmişti mesela.

Testlerde ilk 5 dk oluşan çizgi doğrudur.
Daha sonra oluşanları dikkate almayın.
Benim testimde ilk saniyede çıkmıştı, 1 saat sonra silinmişti mesela.
Burda da bazi arkadaslarinda sonradan cikmis ve hamile olduklarini ogrenmisler o yuzden umutlnmistim bende :(

Burda da bazi arkadaslarinda sonradan cikmis ve hamile olduklarini ogrenmisler o yuzden umutlnmistim bende :KK43:
Can'ım bak bu benim 1 saat sonra beliren çizgim . Benimki gri seninki gibi pembe bile değil

Eklentiler

• IMG_3154.webp
    IMG_3154.webp
    3 KB · Görüntüleme: 123
Burda da bazi arkadaslarinda sonradan cikmis ve hamile olduklarini ogrenmisler o yuzden umutlnmistim bende :KK43:
İnşallah tez zamanda Allah size ve isteyen herkese nasip eder.
Dediğim gibi idrar testi büyük olasılık doğru olsa da zaman zaman insanı üzebiliyor.
Ben beklenmedik şekilde hamile kaldım ve teste inanmadım.
Ertesi gün bir daha yenileyip yine görünce kan vermeye gitmiştim.
Kullandığım fortel ultra hassas erken gebelik testiydi.
Böyle bir şüpheniz olduğunda bu testi öneririm, 2 haftalık bebeğimi öğrenmiş olduk.

İnşallah tez zamanda Allah size ve isteyen herkese nasip eder.
Dediğim gibi idrar testi büyük olasılık doğru olsa da zaman zaman insanı üzebiliyor.
Ben beklenmedik şekilde hamile kaldım ve teste inanmadım.
Ertesi gün bir daha yenileyip yine görünce kan vermeye gitmiştim.
Kullandığım fortel ultra hassas erken gebelik testiydi.
Böyle bir şüpheniz olduğunda bu testi öneririm, 2 haftalık bebeğimi öğrenmiş olduk.

Amin canım insallah. Artik bir dahaki sefere o testten alirim ..

Kimyasal gebelikte olabilir benimde silik çıkmıştı 2 gün sonra kan verdim hamilesin dediler tam 2 gün sonra tekrar kanda baktirdim değerim dusmeye başladı düşünce zaten hemn adet oldum.

Merhabalar,
Uzulmeyin ama muhtemeln kimyasal gebelik (sessiz dusuk) yasadnz.
Testin yanlis olacagni sanmiyorum.
Dollenme gerceklesmis bu yuzden bHCG degerinz yukselmis embriyo saglksz oldgu icn kanama yoluyla vucuttan atlms.
Zor bir durum hayal kirikligi hay safhada oluyor. Ben de tecrube etmstm ne yazkki.
Gecmis olsn

Kimyasal gebelikte olabilir benimde silik çıkmıştı 2 gün sonra kan verdim hamilesin dediler tam 2 gün sonra tekrar kanda baktirdim değerim dusmeye başladı düşünce zaten hemn adet oldum.

Zaten ekimde bi dusugum oldu. Insallah bu oyle degildir stresten gecikmisimdr ve normal adet olmusumdr

Test ondakikadan fazla beklerse ikincicizgi oluyor genelde. Yada kimyasal gebelik yasadiniz

Merhabalar,
Uzulmeyin ama muhtemeln kimyasal gebelik (sessiz dusuk) yasadnz.
Testin yanlis olacagni sanmiyorum.
Dollenme gerceklesmis bu yuzden bHCG degerinz yukselmis embriyo saglksz oldgu icn kanama yoluyla vucuttan atlms.
Zor bir durum hayal kirikligi hay safhada oluyor. Ben de tecrube etmstm ne yazkki.
Gecmis olsn

Bu kadar erken dusuk oluyo mu ?? Ekimde bir dusugum olmustu ama 1 aylikti kese gelisemediginden dusuk olmustu. Suan adetim 4 gun gecikti bugum 5. Gunu. Dusum icin erken bi zamn degilmi

Bu kadar erken dusuk oluyo mu ?? Ekimde bir dusugum olmustu ama 1 aylikti kese gelisemediginden dusuk olmustu. Suan adetim 4 gun gecikti bugum 5. Gunu. Dusum icin erken bi zamn degilmi
dusugun zamani olmaz ki 3 gunluk embriyo bile tutunamayp duseblr

Ki adetnzn sadece birkac gun gecktgni goz onunde bulundurursak kimyasal gebelige daha cok uyuyor durumunz.

Back
X