kızlar nolur yardımcı olun

iremm128

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2025
6
0
1
23
ablalarım nolur yardımcı olun ben 18 gün önce erkek arkadaşımla bir şeyler yaşadım fakat kıyafetimi üzerimden hiç cıkarmadım ama yine de çok korkuyorum sürekli hamile gibi belirtiler yaşıyorum ve reglime 6 gün var dayanamadım gittim bugün test aldım ve yaptım böyle çıktı nolur bisi diyin akıl verin çok pismanım

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    39,4 KB · Görüntüleme: 52
  • image.webp
    image.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 51
ablalarım nolur yardımcı olun ben 18 gün önce erkek arkadaşımla bir şeyler yaşadım fakat kıyafetimi üzerimden hiç cıkarmadım ama yine de çok korkuyorum sürekli hamile gibi belirtiler yaşıyorum ve reglime 6 gün var dayanamadım gittim bugün test aldım ve yaptım böyle çıktı nolur bisi diyin akıl verin çok pismanım
Hiç korkma o büyük ihtimalle piskolojikmen sana öle hissettiriyor hamile falan değilsin

Eklentiler

• IMG_9450.webp
    IMG_9450.webp
    53,7 KB · Görüntüleme: 47
  • 552E7616-34B1-46B0-93D2-062606A9562F.webp
    552E7616-34B1-46B0-93D2-062606A9562F.webp
    58,4 KB · Görüntüleme: 33
pozitif çizgisi değil yani dimi
Yok canım korkma olması imkansız birde kıyafet üstündeyken rabim bizim gibi isteyenlere nasip etsin inşallah ama sen korkm yok çizgi falan o beklediği için ikinci çizgi belirginleşmis yarına kadar daha net görünür hata o çizgi

imkansız evet biliyorum cunku keten kumaş pantolonum vardı onda kıyafet olmasa bile ben de vardı ve cikarmadım hiç bosalma da o bölgeye doğru oldu sonrasında düşündükçe sürekli belietiler yaşamaya başladım şiddetli göğüs ağrısı mide bulantısı kasık ağrısı ve gerçekten çok korktum test yapınca da böyle çıktı

Kuruma çizgisi o bir şey değil. Kıyafetle mümkün değil
haklısın evet değil ama sürekli düşünüp sanki öyleymiş gibi hissediyorum reglime 6 gün var göğüslerim çok şiş ve ağrıyor belim de aynı şekilde

haklısın evet değil ama sürekli düşünüp sanki öyleymiş gibi hissediyorum reglime 6 gün var göğüslerim çok şiş ve ağrıyor belim de aynı şekilde
Bu da normal adetinin yaklaştığına işaret adet olunca azalıp geçecek hepsi

Back
X