kızlar nolurr bi bakarmısınız çıkamadım işin içinden

sec

Guru
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2010
353
12
318
- Yurtdışı
kızlar merhaba.sabahtan beridir kafamı bir konu kurcalayıp duruyor.dün jinekolog muayenemi oldum yalnız aklıma bişey takıldı hani doktoralrın kullandığı spekulum varya o hijyenikmidir metal olan?devlet hastanesinde oldum muayenemi de o metal şey sonuçta herkesin içine giriyo:) iyi sterilize ediliyomudur yaa?allah korusun hastalık falan kaparsam( beni aydınlatırmısınız? teşkkürler

evet ya ben de o şekile muayene oldum ve bunu düşünmemiştim ama sterilizasyon işlemindn geçiyor olmalı lazım yoksa şimdiye kadar bi mikrop kapmışımdır

canm yaa hiç sanmıyorum hastanelerde tek kullanımlık kullandıklarını (( ya kıslar hiç fikri olan yokmu bişler yazsanız lütfenn rahatlamaya ihtiyacım var doktorada soramadım telaştan (

ya okadar kişi okumuş bir kişi bile bişe yazmamış..herkes biliyomu yani?kimse düşünmedimi daha önceden böle bişe bir benmiyim ? netten araştırdım bulamadım demekki ben abartıyorum

özel hastaelerdekiler plastik gibi zaten.onlar tek kullanımlık.paketten çıkartıp takıyorlar ama devleti bilmiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…