kızlar nolurr bi bakarmısınız çıkamadım işin içinden

sec

Guru
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2010
353
12
318
- Yurtdışı
kızlar merhaba.sabahtan beridir kafamı bir konu kurcalayıp duruyor.dün jinekolog muayenemi oldum yalnız aklıma bişey takıldı hani doktoralrın kullandığı spekulum varya o hijyenikmidir metal olan?devlet hastanesinde oldum muayenemi de o metal şey sonuçta herkesin içine giriyo:) iyi sterilize ediliyomudur yaa?allah korusun hastalık falan kaparsam:(( beni aydınlatırmısınız? teşkkürler

kızlar merhaba.sabahtan beridir kafamı bir konu kurcalayıp duruyor.dün jinekolog muayenemi oldum yalnız aklıma bişey takıldı hani doktoralrın kullandığı spekulum varya o hijyenikmidir metal olan?devlet hastanesinde oldum muayenemi de o metal şey sonuçta herkesin içine giriyo:) iyi sterilize ediliyomudur yaa?allah korusun hastalık falan kaparsam:(( beni aydınlatırmısınız? teşkkürler

evet ya ben de o şekile muayene oldum ve bunu düşünmemiştim ama sterilizasyon işlemindn geçiyor olmalı lazım yoksa şimdiye kadar bi mikrop kapmışımdır :(

canm yaa hiç sanmıyorum hastanelerde tek kullanımlık kullandıklarını :((( ya kıslar hiç fikri olan yokmu bişler yazsanız lütfenn rahatlamaya ihtiyacım var doktorada soramadım telaştan :((

ya okadar kişi okumuş bir kişi bile bişe yazmamış..herkes biliyomu yani?kimse düşünmedimi daha önceden böle bişe bir benmiyim ? netten araştırdım bulamadım demekki ben abartıyorum

özel hastaelerdekiler plastik gibi zaten.onlar tek kullanımlık.paketten çıkartıp takıyorlar ama devleti bilmiyorum...

Back
X