Kızlar nolurrr yardım 😢

mentak

Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2022
226
151
18
29
Merhaba hanımlar

Ben bugün tam 7 haftalık hamileyim düne kadar bulantım miğde yanmam vardı ama bu sabah uyandım hiç bişeyim yok hiç ağrı falan gün için de hiç olmadı çok korktum bebeğime bişey mi oldu internette başına gelen çok gördüm kötü yorumlar :( bi an da kesildi resmen neden kızlar nolur akıl verin yarına randevu aldım hemen

Heyecan ve korkunuzu anlıyorum.ama hamilelik süresinde bazı günler çok belirti varken bazı günler hiç belirti olmayabiliyor. Stres yapmayın. Yada aklımıza takilmasin gidip ultrasonda baktırın.
Benimde göğüs hassasiyetim bir günde kaybolmuştu.doktor olabilir demisti

Merhaba hanımlar

Ben bugün tam 7 haftalık hamileyim düne kadar bulantım miğde yanmam vardı ama bu sabah uyandım hiç bişeyim yok hiç ağrı falan gün için de hiç olmadı çok korktum bebeğime bişey mi oldu internette başına gelen çok gördüm kötü yorumlar :KK43: bi an da kesildi resmen neden kızlar nolur akıl verin yarına randevu aldım hemen
Hiç stres yapmayın. Dinamik bir süreç bu bazen çok iyi bazen çok kötü. Allah korusun tüm belirtiler devam ederken de bebeğinin kalbi duran tanıdıklarım var. O yüzden bunlara takılıp bebeği strese sokmayın. Ama gidip içinizi rahatlatmakta da fayda var.

Back
X