Kızlar noolur cevap bhcg??

ferdaerd

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2009
1.482
24
158
İstanbul
Kızlar bugün transferden sonra 10. günüm, idrar testinde pozitif çıkınca kan verdim, sonuç 315 çıktı! İki tane 5. gün embriyosu transfer edilmişti. Çok yüksek değil mi, nasıl oluyor ne olur bir şey deyin. Doktorumu da arayamıyorum, annemler bende ve şu an henüz hiçkimsenin haberi yok. Sizden cevap bekliyorummmm!

Buyuk ihtimal cogul gebelik hadi gozun aydin degerlerinde korkulacak bir durum yok
Tebrik ederim

Çok çok teşekkür ederim! Sonucu eşim öğrendi, henüz kağıdı görmedim, annemlerin yanında da doktoru arayamıyorum. Forumda baktım, hiç bu kadar yüksek sonuç görmedim. Kimyasal nasıl oluyor bilmiyorum, ondan korktum :(

Kimyasal gebelik olacagini sanmam kimtlyadalda genellikle deger cok dusuk olur kendimden biliyorum
bence korkmayi birak zevkini cikar hamilesin

Canım gözün aydın,tebrik ederim.:46: Kuzucukların seninle :nazar::nazar:

Çok teşekkür ederim, doktorumla da bir görüşebilsem, bir de tekrar test yaptırsam içim biraz rahat edecek. Sonucu biraz ömce aldım, o yüzden 11. gün de sayılabilir herhalde. Off şu an aptal gibiyim, çok donuğum, normal de davranmam lazım yalnız değilim. Demek böyle oluyormuş, pozitifi öğrenip donuk donuk duranlara şaşardım. Daha sonra süreci de paylaşacağım sizinle. Ama şimdi beynim bomboş gibi...

Çok çok teşekkür ederim! Sonucu eşim öğrendi, henüz kağıdı görmedim, annemlerin yanında da doktoru arayamıyorum. Forumda baktım, hiç bu kadar yüksek sonuç görmedim. Kimyasal nasıl oluyor bilmiyorum, ondan korktum :(

Canım için rahat olsun,endişe edecek bir durum yok maşallah değerin süper.:nazar:Kimyasal gebelikte değer düşük oluyor.

Canım için rahat olsun,endişe edecek bir durum yok maşallah değerin süper.:nazar:Kimyasal gebelikte değer düşük oluyor.

Allah razı olsun, Allah hepinizden razı olsun. Allah'ım hepimize hayırlı, sağlıklı, uzun ömürlü evlatlar versin. Kızlar umudum çok azdı. Bu üçüncü denememdi. Ondan önce ilaçlar, aşılamalar... Allah'ım hepinize, hepimize hayırlısıyla nasip etsin. İnanın bunu çok çok çok candan söylüyorum. Şimdi isteyenler ne hissediyorsa aynısını hissettim bu akşama kadar. Şu an da ne hissettiğimi bilmiyorum.

Son düzenleme:
Allah razı olsun, Allah hepinizden razı olsun. Allah'ım hepimize hayırlı, sağlıklı, uzun ömürlü evlatlar versin. Kızlar umudum çok azdı. Bu üçüncü denememdi. Ondan önce ilaçlar, aşılamalar... Allah'ım hepinize, hepimize hayırlısıyla nasip etsin. İnanın bunu çok çok çok candan söylüyorum. Şimdi isteyenler ne hissediyorsa aynısını hissettim bu akşama kadar. Şu an da ne hissettiğimi bilmiyorum.

Amin canım inşallah.:16:

Allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah kuzucuklarını.:16:

canım hayırlı olsun sonucun gayet iyi ama bundan sonrası çok önemli heycan yapma sakin ol inşallah güzel ve sorunsuz bi gebelik geçirirsin canım allah isteyen herkeze nasip etsin tabi banada:1::1::1::1::1::1::

Kimyasal olsa değeriniz çokkk düşük olurdu. Korkmayın hayırlı olsun. Sağlıkla kucağınıza alın inşllhh

Kızlar bugün transferden sonra 10. günüm, idrar testinde pozitif çıkınca kan verdim, sonuç 315 çıktı! İki tane 5. gün embriyosu transfer edilmişti. Çok yüksek değil mi, nasıl oluyor ne olur bir şey deyin. Doktorumu da arayamıyorum, annemler bende ve şu an henüz hiçkimsenin haberi yok. Sizden cevap bekliyorummmm!

öncelıkle hayırlı olsun...allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin..bu 10 gün içinde ne gibi belirtilerin oldu acaba paylaşırmısın canım

Transferden sonra nelere dikkat ettiniz? Mesela ananas, kuruyemiş vs yiyin diyorlar sizde tükettiniz mi bunları?

hayırlı uğurlu olsun sonucun çok güzel maşallahhh telaş yapma herşey güzel olur inşallahhh muhtemelen ikiside annesine tutunmuş allah kucağında almayı nasip etsin...darısı benim ve isteyen herkezin başına...aminnn...:)))

ferdaaa ne ara naptın:1:
hayırlı olsun , benim de 9. gün 348 cıkmıstı ama tek gebelik
endiselenicek bisey yok
tadını cıkar

canım gözün aydın olsunn seninde ikizlerin yoldaaa geliyor hayırlı olsun Allahım sağlıklı sıhhatli kucagına almayı nasip etsin

Back
X