Fırınlar, Ocaklar, Aspiratörler kızlar ocaklı fırın mı almalıyım yoksa set üstü ilemi idare etmeliyim ??

gelbebegim2

BağrımaTaşBastırmaAllahım
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2011
524
2
66
Bursa
kızlar ben kiracıyım ayrıca memuruz eşimle ikimizde .ortalama 5 yılda bir tayinimiz çıkıyor..
ben daha önceki evimde set üstü ocağımı bulaşık makinasının üzerinde kullanıyodum ama bu evde giderler musluklar vs. denk gelmedi..
ocağımı masanın üzerine koydum..hoş durmuyo ama...
set üstü ocağımda çok ii çok memnnunm ama hoş durmuyo işte..
fırın olarak da davul fırın kullanıyorum
şimdi set üstüocağımı bi ihtiyacı olana verip ..üstü ocaklı bi fırın almayı düşünmeye başladım..
sizce ne yapmalıyım yeni bir ocaklı fırınmı yoksa daha güzel bi görünüm için güzel fikirleriniz var mı??

bende her ikisinden var şimdiki mutfak tezgahımında malesef fırınlı ocağımı koyacak yer yok set üstünü kullanıyorum yani 12 yıllık evliyim 3 ev değiştim ocaklı fırınımı sadece 3 yıl kullandım
set üstünü neden tezgahın üzerine koymuyosun

canım bende 12 yıllık evliyim setüstü ocak ve mini fırın kullanıyorum ama hiç estetik değil o yüzden ankastre düşünüyorum artık .ama sen kiracı olduğun için gri renkli iki kapaklı fırınlı ocaklar var standart ölçüde onlardan alabilirsin şimdi her evde fırın yeri var.ayrıca yarına çıkmaya senedimiz mi var heves ediyosan al atla dev değil ya

tezgahım çok küçük ya bi tarafta bulaşıklık var zaten diğer tarafta dar bile geliyor yemek yaparken..

her zaman o fırın yeri , bulaşık makinası yeri olan evlerden denk gelmiyoki cnm
parası çok sorun değil ama 3 yıllık evliyim kızıyorum kendime . en baştan niye her eşyamı doğru düzgün almadım diye.

aynen valla benim mini fırınım bile yoktu davul fırın kullandım 3 yıl sonra oğlumun doğum altınlarıyla almıştım termikelimi.bütçe meselesi güzelim.sende ozaman önce tayin olacağın yerde eve bakıp ona göre alırsın ya da al ama fırını ve ocağı verme kimseye gideceğin eve göre kullanırsın

buraya yeni taşındık 5 yıl buradayız inşallah..
alıcam galiba ben bu fırını ama karar veremiyom yinede :44::44:...
çift kapaklılar yenimi çıktı kullanışlımıdır acaba ??

ben kullanmadım ama aynı anda hem kurabiye hem et balık yapabiliyomuşsun kokular karışmıyomuş kullananlardan öyle duyum aldım canım

cnım bn ocaklı fırın tavsiye etmiyorumçünkü çogu eve uyumlu degil çok yer kaplıyo artık zaten bulaşık makinesi üstüne ocak alıyorlar bence alma..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…