Davranış Bozuklukları kızlar oğlum çok hırçınlaştı kardeşi yüzünden...!!!

Çocuğumuzda karşılaştığımız huysuzluk, saldırı, şiddet, içe dönüklük, korkaklık, hiperaktiflik, pasiflik, dikkatsizlik, çevreye uyum, utangaçlık, hırçınlık vs birçok sorununuzun paylaşıldığı konular.

minikmeleklerim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2011
210
0
116
Nevşehir
benm 4 yaşına yeni giren bi oğlum bide 3 aylık bi oğlum daha var büyük oğlum onu hem sevdiğini söylüyor hem bazen hırpalıoyor azıcık bizden yüz bulsa çocuğu mahvedecek biliyorum evde kımse yokken bi problem yok biz bi yere gidelim yada biri bize gelsin hırçınlaşmaya başlıo evde babasıyla bana pek sesi çıkmıo ama biliyorum içine atıyo çünkü davranışları çok değişti ne yapmam lazım deneyimli anneler yada bi fikir vermek isteyenler beklıorum... kreşe göndermek istiyorum ama gitmem diyo bende zorlamıorum ters tepmesin hemen soğur okuldan die ama işte ne olacak bilmıorum

okuunca bi an bunu benmi yazdım acaba dedim aynı şeyleri bizde yaşıyoruzkızım çok uslu çok yükü yok bana o yüzden elimden geldiğince oğlumla ilgilenmeye çalışıyorum ama yine yaşıyoruz bunları maalesef ne yaparsak yapalım kıskanıyolar :(:(:(

tek istedikleri bizden sonsuz ilgi ve sevgi
oda daha cok kucuk
vede oda hala bi cocuk
kardes gelince onlar bir anda gozumuzde buyuyor hemen abla abi konumuna yerlestiriveriyoruz miniklerimizi
inanin bu konuyu cok arastirdim oglum suan 22 aylik 2. bebegi dusunuyoruz
eger bir kardesi olursa bize cok buyuk sorumluluk dusuyor
cunku onlar ne anneyi nede babayi baska bi bebekle paylasmak istemiyorlar
bebeginiz cok kucuk suan fazla birseyden anlmaz .. onun ihtiyaclarini giderip yatagina birakin
ve buyukoglunuzla cok ilgilenin
bol bol kucaginiza alip sevin ilgilenin .. opun koklayin ve bebegi onun yaninda cok asiri sevmeyin.. zor bi donemden geciyorsunuz
allah yardimciniz olsun ..

Back
X