Doğuma Hazırlık Kızlar oğlum için hangi isim sizce güzel?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

lightlife

eylülde geeeeellll :)
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2009
8.728
40
358
Diğer
Kızlar oğlum için aşağıdaki isimlerden sizce hangisi güzel? çok kararsız kaldık bebeğim nerdeyse doğacak ama ismi hala belli değil
1-Mücahit-Savaşçı, cihada katılan
2-Gökdeniz-Gök-deniz
3-Arda-1. Eskiden bazı çavuşların elde tuttukları uzun değnek. 2. İşaret için dikilen değnek. -3. Çıkrıkçı kalemi. 4. Sonra gelen.
4-Aras-1.Kalın Yün 2.At kılı anlamında 3.Aras nehri
5-Engin1. Ucu, bucağı görünmeyecek kadar çok geniş. 2. Denizin kıyıdan çok uzaklarda bulunan geniş bölümü, açık deniz. 3. Değer ve fiyatı düşük olan. 4. Yüksekte olmayan, alçak yer.
6-Tuna1. Çok bol. 2. Yavru. 3. Görkemli, gösterişli. 4. Karaor-manlardan doğan, Karadeniz'e dökülen, Avrupa'nın Volga'dan sonra en uzun ırmağı
7-Sinan Mızrak, süngü vb. silahların sivri ucu

Son düzenleme:
Kızlar oğlum için aşağıdaki isimlerden sizce hangisi güzel? çok kararsız kaldık bebeğim nerdeyse doğacak ama ismi hala belli değil
1-Mücahit
2-Gökdeniz
3-Arda
4-Aras
5-Engin
6-Tuna
7-Sinan

Öncelikle allah elini ayağını sağlam kavuştursun cnm...BENCE aras veya sinan isimleri güzell..Bu arada YİĞİT isminide düşün derim:34:

Öncelikle allah elini ayağını sağlam kavuştursun cnm...BENCE aras veya sinan isimleri güzell..Bu arada YİĞİT isminide düşün derim:34:

teşekkür ederim funda. Yiğit ismini de düşünmüştük ama bi yakınımızın bebeğinin ismi yiğit 2 tane yiğit olmasın dedik

1-Mücahit
2-Gökdeniz
3-Arda
4-Aras
5-Engin
6-Tuna
7-Sinan

merhaba canim sinan guzelmis ama baskada dusunebilirsin ben erkek olsaydi yagiz salih koycaktim yagizi ben istiyorum salihde esimin babasinin ismi rabbim saglikla kavustursun

merhaba canim sinan guzelmis ama baskada dusunebilirsin ben erkek olsaydi yagiz salih koycaktim yagizi ben istiyorum salihde esimin babasinin ismi rabbim saglikla kavustursun

bizde kız olsaydı zeynep koyacaktık ismi hazırdı ama erkek olunca ters köşe olduk :))) eşim ayrı ben ayrı havalardan takılıyoruz :)) fikrin için teşekkürler ecrincim seninde az kalmış Allah tek avazda kurtarsın sağlıkla sıhhatle inşallah..

Tuna ya da arda çok güzel.
Ayrıca piercing taktırmaya gittiğim yerdeki çocuğun adı Şah'tı,çok beğenmiştim:16:
(çocuğu da beğendiğimden olabilir tabi:1:)

gökdeniz
arda
aras

arda hoşş bencede soyadınıza uymlu bişeyde düşünebilirsin
artı senin ve eşinin isminizin karışımından bi isim çıkarmı :26::26:

Back
X