Doğuma Hazırlık Kızlar oğlum için hangi isim sizce güzel?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Tuna ve Arda isimleri güzel bence. Arda lar çok fırlama oluyor gerçi ama :)))
İsminin sonu sesli harf ile biten insanlar hayata karşı daha dirençli, dayanıklı, sağlam dururlarmış. Mücadeleci yani. Çevremdeki isimleri inceledim gerçekten arkadaşlarım öyle. Bir de A harfi ile başlayan kişilerde lider ruhlu, hırslı oluyorlarmış. Annem ve ablam da öyle gerçekten.

Kızlar fikirleriniz için hepinize teker teker teşekkür ederim.. Biz isim konusunda en sonunda karar verdik. Seçenekler arasında olmayan bir isim. Kıvanç:nazar: Hayırlı uğurlu olsun bebeğime.:nazar:

Arda,Tuna ve Aras ismi yaşıtlarında bolca bulunacaktır.Bebeğinizin farklı bir ismi olmasını istiyorsanız bence bu isimleri eleyin.Diğer isimler de gayet güzel isimler ben Sinan'ı çok beğendim.

Aaaa ben yetişemedim sanırım:1:Kıvanç ismi de çok güzel.İsmi gibi güzel,hayırlı ve sağlıklı bir bebeğiniz olsun.

Kızlar oğlum için aşağıdaki isimlerden sizce hangisi güzel? çok kararsız kaldık bebeğim nerdeyse doğacak ama ismi hala belli değil
1-Mücahit-Savaşçı, cihada katılan
2-Gökdeniz-Gök-deniz
3-Arda-1. Eskiden bazı çavuşların elde tuttukları uzun değnek. 2. İşaret için dikilen değnek. -3. Çıkrıkçı kalemi. 4. Sonra gelen.
4-Aras-1.Kalın Yün 2.At kılı anlamında 3.Aras nehri
5-Engin1. Ucu, bucağı görünmeyecek kadar çok geniş. 2. Denizin kıyıdan çok uzaklarda bulunan geniş bölümü, açık deniz. 3. Değer ve fiyatı düşük olan. 4. Yüksekte olmayan, alçak yer.
6-Tuna1. Çok bol. 2. Yavru. 3. Görkemli, gösterişli. 4. Karaor-manlardan doğan, Karadeniz'e dökülen, Avrupa'nın Volga'dan sonra en uzun ırmağı
7-Sinan Mızrak, süngü vb. silahların sivri ucu
ARAS çok güzel.. DORUK u da düşünün bence.. allah analı babalı büyütsün..

Ben de BARLAS diyorum yeğenimin ismi çok hoşuma gidiyor anlamı Kahraman ve temiz tertemiz demek büyüyünce de yakışır bence..

Back
X