Doğuma Hazırlık Kızlar oğlum olacak isim arıyorum

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

fatoramo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2007
19
0
86
42
İstanbul

Merhaba arkadaşlar 17+3 haftalık hamileyim ve ilk bebeğim oalcak
Eşimle isim konsunda anlaşamıyoruz aslında bulduğumuz isimleri beğeniyoruz ama yakıştıramıyoruz.
Oylamanızı rica ediyorum
Lütfennn :43:

Dağhan, Kuzey, Rüzgar, Poyraz, Deniz ,Demir,Tuna, Çınar, Yalın, Bulut , Çağan ,Aras , Alperen

Merhaba arkadaşlar 17+3 haftalık hamileyim ve ilk bebeğim oalcak
Eşimle isim konsunda anlaşamıyoruz aslında bulduğumuz isimleri beğeniyoruz ama yakıştıramıyoruz.
Oylamanızı rica ediyorum
Lütfennn :43:

Dağhan, Kuzey, Rüzgar, Poyraz, Deniz ,Demir,Tuna, Çınar, Yalın, Bulut , Çağan ,Aras , Alperen

ben oyumu ALPEREN den yana kullanıyorum cnm

canım keşke doğuma yakın düşünseniz ne olcagı hiç belli olmaz üzülme diye söylüyorum çünkü insan alısıyor Allah korusun...

bence kuzey yada aras kulaga hos geliyor.

Sağ salim kucagına alırsın inşAllah:34:

canım keşke doğuma yakın düşünseniz ne olcagı hiç belli olmaz üzülme diye söylüyorum çünkü insan alısıyor Allah korusun...

bence kuzey yada aras kulaga hos geliyor.

Sağ salim kucagına alırsın inşAllah:34:

Allah herkesin sağ salim kucağına almasını nasip etsin. İlk bebek heyecan var. sanki hiç bir isim yakışmıyormuş gibi geliyor ama en çok bu isimler arasında zorladım :)
:52:

canım isim konusunda renkler ve zevkler o kadar farklı ki çok fazla alternatif vermişsin bunların her birini beğenen ve beğenmeyen bir sürü insan çıkabilir burdan. kuzey çok fazla konuluyor, poyraz da güzel bence ya da aras

öncelikle hayırlı olsun,aynı haftalardayız ve biz de erkek bekliyoruz kısmetse.
Ben egeliyim Çınar ı beğendim,hatta Çınar Efe ismini çok severim
fakat ben daha ilk hamile olduğumu öğrendiğimde birden bire eğer erkek olursa Yiğit koyalım mı dedim eşime ki daha önce bi kere bile düşünmemiştim bu konuyu.Daha sonra annem de rüyasında Can isminde bir oğlum olduğunu görmüş,biz de Yiğit Can a karar verdik ama sadece yiğit diyeceğiz kısmetse:)

İnşallah sağlıkla bebeklerimize kavuşuruz:)

İlk defa yazılan seçeneklerden hepsini beğendim:)Her biri çok güzel isimler bence,sadece bazıları çok kullanılan isimler.Demir ismini çok beğenirim.Çok karizmatik bir isim.Çağan da güzel.

Beğendiğim isimler bir arada. :D kuzey,rüzgar,poyraz,deniz,çınar. bunları beğeniyorum.
rüzgar olabilir. yada kuzey.

Allah hayırlsıyla kucagına almayı nasip eder inş.. bende erkek bebek bekliyorum.. çınar ve çağan isimlerini cok begendim.. şimdiden biz daha düşünmedik ama bende bunları aklımın bi köşesine yazıcam mutlaka..

Back
X