• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar oğlum uyumuyor

• Konu Sahibi Konu Sahibi handekilinc
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
H

handekilinc

Ziyaretçi
bebeğim 21 inde 6. ayını dolduracak..yaklaşık 1 ay öncesine kadar akşam saat 23.30 gibi yatar sabah da 7.30-8.00 a kadar arlıksız uyurdu..yatmadan önce 90 cc mama içerdi..
ama yaklaşık 1 aydır gece yatarken 150 cc mama veriyorum yine saat 24.00 gibi yatıyor fakat 2-3 saate bir uyanıyor ve beni emiyor.bu arada meyva suları ve yoğurda da geçtik..yani bir huzursuzluğu var sanırım.anlayamadım..acaba ek besinler gaz mı yapıyor diyorum ama öyle olsa memede de uyumaz..sizden önerilerinin bekliyorum.senağlama

cnm acıkıyoduro merak etme bnm oğlumda aynı dktr doymuyor dıyo herseyde yedırıyorum oysa

belkide hava sicakligindan olabilir aciktigindan degil uyandimi teselli etmek icin kendini memeye saldiriyordur yatmadan ilik dus aldir gunduz cok uyumasina izin verme bebe yagiyla karnina ayak tabanlarina masaj yap belki gevseyince uyur mama verince en az 25dkk yatirma kucaginda ritmik sallan hazmetsin karni cok dolukende huzursuzlanir

belkide hava sicakligindan olabilir aciktigindan degil uyandimi teselli etmek icin kendini memeye saldiriyordur yatmadan ilik dus aldir gunduz cok uyumasina izin verme bebe yagiyla karnina ayak tabanlarina masaj yap belki gevseyince uyur mama verince en az 25dkk yatirma kucaginda ritmik sallan hazmetsin karni cok dolukende huzursuzlanir

biberon ağzında uyuyor..biberon olmadan kesnlikle uyumuyor..

bence de dis olabilir
bebekler dis cıkarırken huysuzlluk yapiyorlar ve cok susuyorlar gece belki o yuzden uyanıyordur?

yok kızlar yok diş de çıkarmıyor..salı günü aşılarımız ve aylık kontrolümüz var..doktora izah edeceğim bakalım ne diyecek..
dün gece de hiç uyumadı 45 dk bir uyandı.ama gözleri kapalı ağlıyo emiyo ve uyuyo.sonra 45 dk içinde tekrar kalkıyo..

bebeğim 21 inde 6. ayını dolduracak..yaklaşık 1 ay öncesine kadar akşam saat 23.30 gibi yatar sabah da 7.30-8.00 a kadar arlıksız uyurdu..yatmadan önce 90 cc mama içerdi..
ama yaklaşık 1 aydır gece yatarken 150 cc mama veriyorum yine saat 24.00 gibi yatıyor fakat 2-3 saate bir uyanıyor ve beni emiyor.bu arada meyva suları ve yoğurda da geçtik..yani bir huzursuzluğu var sanırım.anlayamadım..acaba ek besinler gaz mı yapıyor diyorum ama öyle olsa memede de uyumaz..sizden önerilerinin bekliyorum.senağlama

cnm benimkide 5 ay 5 günlük geçen ay çok güzel uyuyordu sadece bir defa kalkardı .şimdi perişanım geceleri 180 cc veriyorum mamayı..ama yine gece sürekli ayakta..memede uyuyor..göğsümü çıkarınca ağzından uyanıyor..ne yapıcağımı şaşırdım...geçenn memede sabaha karşı uyumuşum sürüne sürüne yatağın kenarına gelmiş..pat yerde..uyandım bebek yok...bende bir çığlık kaynanam kalp kırizi geçiriyordu :(panikledim...
yani anlayacağın bizim durum daha vahim..ya benimki gibi yarım saatte bir kalksaydıkafamçokkarıştı:1hug:

Back
X