Kızlar oğluşuma bayramlık kravat arıyorum

moonlight_10

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2009
278
25
118
kızlar burda wenice lcw ve bücürük var sadece şık bişeyler bulamıyorum.doğumgününde kravatlı yada papyonlu şık spor bi takım aradım bulamadım.hava bozuktu çok gezemedim.belki istanbula gidebilirim alışverişe.fikirlernizi bekliyorum

canım ben izmirdeyim ama eminim istanbulda da vardır... sobee, hello baby bunlarda güzel kravat papyon vs... var fiyatları da uygun...

canım ben dogum günü için aramıstım ama ben spor kıyafet için aramıstım bulamadım hep sade normal kravat ya da papyonlar vardı en sonunda bi yerde buldum üzerinde disney karekterleri vardı biz tazmanya lı olanı aldık şanına yakışsın diye. fiyatı da sanırım 16 falandı tam hatırlamıyorum şimdi sanırım öyleydi..nerden aldıgıma gelince bebek kıyafetleri satan leylek diye bir mağazadan aldım..istanbulda cook rahat bulabilirsin.hatta san resmini de ekleyeyim fikir olsun

soobee de cok güzel kravat ve papyonlar var internet satisida var ama orda varmı kravat bilmiyorum. son gittigimde cok sirin ayıcıklı papyonlar vardı

bulunduğun yerdeki terziler diker canım çok basit bişey yani eğer ist. gidemezsen terzilere sor hem daha uygun olur

hepiniz sağolun sobe hello baby internet sitelerine baktım yok araştırayımbiraz daha izmir istambllular çok şanslı ya istediğim güzel şeyleri alamıyorum

hepiniz sağolun sobe hello baby internet sitelerine baktım yok araştırayımbiraz daha izmir istambllular çok şanslı ya istediğim güzel şeyleri alamıyorum

merhaba
bende oğluma alışveriş yaparken zeyland da kravatlı şık bir gömlek gördüm eğer tekirdağda varsa ürünlerinin satıldığı yer tavsiye ederim kumaşıda güzeldi gömleğinin.

merhaba
bende oğluma alışveriş yaparken zeyland da kravatlı şık bir gömlek gördüm eğer tekirdağda varsa ürünlerinin satıldığı yer tavsiye ederim kumaşıda güzeldi gömleğinin.

kızlar leyleki göremedim zeyland brda yok istanbul eminönünden 5 liraya papyon aldım.gömlek almadm alınca footo eklerim bücürüktende krem keten bi takım aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…