kızlar ölmek istiyorum rezil oldum çok kötüyüm Allah rızası için yardım edin:(

hayatbubellimiolur

Mutsuzluk Sardı Beni
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2012
771
70
68
İstanbul
Kızlar ölmek istiyorum hayatımda ilk defa hoşlandığm birine hislerimi söylemek için bi kız arkadaşımı yolladım hatta önceki konuma bakanlar olmuştur sevgilin var mı diye sordu bi arkadaşım için soruyorum dedi ama o arada bende bahçede masada oturuyordm bu çocukjla bakışıyorduk o anda bile bakıyordu hatta arkadaşm ilk önce çakmak isteme bahanesiyle gitti sonra ikinci gidişinde sordu sevgilin varmıdiye var demiş çocuk ölecem şimdi kızlar mahfoldm hatta koktukta yanıma bile gelip oturmuştu önceden inanamıyorum ya benden hoşlandığını düşünmüştüm ama nasıl sevgilisi olur elinde hiç tel gözükmüyor yanında hiç kız yok benlede ilgilendi benim olduğumu anlamıştır o arada bizde vardık o yolladığım kızın yanında ama o kızla dedaha önce hiç takılmıyorduk acaba o kız ondan hoşlanıyo sanmış olabilir mi kendi için sorduğunu sanmış olabilirmi acaba ?ya kafayı yicem çok kötüyüm nasıl yüzüne bakcam bidaha rezil oldum hayatımda ilk defa bii gönül işine kalkıştm rezil oldum kızlar napcam ben mahfoldum:(

Aman erkek milleti değil mi hepsi aynı döner döner bakarlar aslında bakmayacaksın ki peşinden koşsunlar üzülme değmez öyleleri ile eğer tanımıyorsan uzak dur canım benim.

ayy canım yaa:50: ben de lisede böyle bişey yaşamıştım:9::9: arkadaşımı yolladım, yetinmedim bi de kendim gittim reddedileceğimi bile bile:1: boşver şimdi düşününce gülüyorum o halime, anı olarak kalıyor.. geçiyo merak etme:1: daha ne yakışıklılar çıkacak karşına:16::16::16:

ayy canım yaa:50: ben de lisede böyle bişey yaşamıştım:9::9: arkadaşımı yolladım, yetinmedim bi de kendim gittim reddedileceğimi bile bile:1: boşver şimdi düşününce gülüyorum o halime, anı olarak kalıyor.. geçiyo merak etme:1: daha ne yakışıklılar çıkacak karşına:16::16::16:

ya ama iki sene daha görücem onu rezil oldm ya of havalanıcak iyice şimdi off:(

bunun içinmi ölmek istiyorsun.. insan hayatı ne kadar değersiz böyle sevgilisi varsa dünyanın sonu mu bu yani.. belki sana ilgileniyor gibi geldi başka erkek mi yok bence otur derslerine çalış .. daha önünde o kadar uzun bir süre varki aşk meşk işleri için :31:

Ben anlayamadım neden arkadaşınızı gönderdiniz ?
Hadi siz cesaret edemediniz diyelim , arkadaşınızı beklerken neden başkasıyla bakıştınız ?
Sevgilisi olan insanlar sürekli telefonla dolaşmak zorundamı ?
Bunun gibi bi sebep için neden ölmek istiyorsun , burda o kadar insanın onca derdi var hayata tutunmaya çalışıyor siz böyle bir sebep için ölmek istiyorsunuz.
Yaşınız kaç çok merak ettim doğrusu.
Ha birde hayat o çocuğun üzerine kurulmadı .
Sonuçta ortada yaşanmış hiç birşey yok unutursunuz zamanla. .

Önceki konunu hatırladım onada yorum yapmıştım sanırım arkadaşını gönderme çocukça demiştim hatta bir arkadaşta söylemişti dinlememişsin:))..İçinden geldiği için yapmışsın şöyle yap diyemem yine içinden geleni yaparsın boşver aldırma gitsin:)))

ahaha :D canım emin ol biçok kişinin başına bu gelmiştir. bi süre sonra geçicek bu utancın. Çocuk da öküzün tekiymiş ki sevgilisi olduğu halde seninle bakışmış. Mal herif. Bundan sonra, sıra; senin onu umursamıyomuş gibi davranmanda ;) yolda falan görürsen hiç yolunu bile değiştirme görmemezlikten gel

Ben anlayamadım neden arkadaşınızı gönderdiniz ?
Hadi siz cesaret edemediniz diyelim , arkadaşınızı beklerken neden başkasıyla bakıştınız ?
Sevgilisi olan insanlar sürekli telefonla dolaşmak zorundamı ?
Bunun gibi bi sebep için neden ölmek istiyorsun , burda o kadar insanın onca derdi var hayata tutunmaya çalışıyor siz böyle bir sebep için ölmek istiyorsunuz.
Yaşınız kaç çok merak ettim doğrusu.
Ha birde hayat o çocuğun üzerine kurulmadı .
Sonuçta ortada yaşanmış hiç birşey yok unutursunuz zamanla. .

Yanlış anladınız galiba onunla bakıştm arkadaşımı beklerken yani bende ordaydm o konuşurken ayrıca aşk açısından ölmek istiyorm demedim sadece sevgilisi olduğunu bilmiyordum yani rezil olduğumu düşündüğüm için üzülüyorum :(

Amann dert etme sorun olmaz. Bende unideyken yapmıştım arkadaşımı yollamıştım. Var demişti ki sende şu an emin olamaz senin sordurduguna bende kesin biliyordu. Sevgilisi varmış hatta bi iki ay sonra nişanlanmıştı sonra da evlendi. Yıllar sonrada eşini ve cocugunu gördüm :) Tabi o an üzülüyorsun rezil oldum diyorsun da hiç birşeyde olmadı üzüldüğümle kaldım yani. Hiç birşey olmaz ha varsa sevgilisi bir an önce unut gitsin. Başka aşklara yelken aç tavsiyem:)

Amann dert etme sorun olmaz. Bende unideyken yapmıştım arkadaşımı yollamıştım. Var demişti ki sende şu an emin olamaz senin sordurduguna bende kesin biliyordu. Sevgilisi varmış hatta bi iki ay sonra nişanlanmıştı sonra da evlendi. Yıllar sonrada eşini ve cocugunu gördüm :) Tabi o an üzülüyorsun rezil oldum diyorsun da hiç birşeyde olmadı üzüldüğümle kaldım yani. Hiç birşey olmaz ha varsa sevgilisi bir an önce unut gitsin. Başka aşklara yelken aç tavsiyem:)

bende üniversitedeyim 19 yaşındaym ikinci kere böyle duygular hissediyorm ilki platonikti lisedeydi.. ama şimdi ünişversitedew olunca artık hoşlanıyorsam söylemeliyim dedim ama fiyasko oldu:( sizce madem sevgilisi var niye okadar bakıyo ve yanıma oturdu kafam karıştı ben şimdi ne yapmalıyım artık ona hiç bakmıyımmı?

ahaha :D canım emin ol biçok kişinin başına bu gelmiştir. bi süre sonra geçicek bu utancın. Çocuk da öküzün tekiymiş ki sevgilisi olduğu halde seninle bakışmış. Mal herif. Bundan sonra, sıra; senin onu umursamıyomuş gibi davranmanda ;) yolda falan görürsen hiç yolunu bile değiştirme görmemezlikten gel

çok karşıma çıkıyo eminim bu olaydan sonra dahada çok çıkıcak karşıma yüzüne hiç bakmıyımmı yani görünce?

Bana lise yıllarımı hatırlattın arkadaşımda bana söyletmişti hoşlandığı çocuğa ben söylemiştim. ama çocuk ben nişanlıyım demişti. nasılda yıkılmıştı canım arkadaşım. ama şimdi o hallerimize çok gülüyoruz. benim söylerkenki ezikliğim falan onun ergenlik depresyonları.. geçer canım benm geçerrrr bunun için üzülünürmü Allah aşkına.. bunlarda hayatın heycanları işte..

Son düzenleme:
çok utanıyoruyjm ya ilk defa böyle bişey yaptm ondada rezil oldm sevgilisi varmış niye bakıyo o zaman ya:(

Eeeee egosu kalktı bakmaz mı? Ama sen hiç bakma bu saatten sonra senin sertliğin ona tokat olacak,eğer olacaksa da o gelsin,inan bir kaç yıl önce bende de oldu 1 yıl içinde ötekinden ayrılıp peşime düştü ama bende bitmişti.....Bak anlatacak konu oldu işte bu işe yarıyorlar =)

Yanlış anladınız galiba onunla bakıştm arkadaşımı beklerken yani bende ordaydm o konuşurken ayrıca aşk açısından ölmek istiyorm demedim sadece sevgilisi olduğunu bilmiyordum yani rezil olduğumu düşündüğüm için üzülüyorum :(

Evet yanlıs anlamışım kusura bakmayasın.
Neden rezil olduğunu düşünüyosun sonuçta senin ismini söylemedi arkadaşın rezil olunacak bir durum yok sadece bundan sonrasında onu gördüğün zaman dikkatli ol belli edecek hareketler yapma doğal davran

bende üniversitedeyim 19 yaşındaym ikinci kere böyle duygular hissediyorm ilki platonikti lisedeydi.. ama şimdi ünişversitedew olunca artık hoşlanıyorsam söylemeliyim dedim ama fiyasko oldu:( sizce madem sevgilisi var niye okadar bakıyo ve yanıma oturdu kafam karıştı ben şimdi ne yapmalıyım artık ona hiç bakmıyımmı?

Siz bişeyler hissettiğiniz için karşı tarafın davranışlarını yanlıs yönde algılıyo olabilirsiniz.

Evet yanlıs anlamışım kusura bakmayasın.
Neden rezil olduğunu düşünüyosun sonuçta senin ismini söylemedi arkadaşın rezil olunacak bir durum yok sadece bundan sonrasında onu gördüğün zaman dikkatli ol belli edecek hareketler yapma doğal davran

yok önemli deil ya ama aklımdan çıkmıyo ya bütün arkadaşlarına yayarsa tamam benim ismimi söylemedi bi arkadaş dedi ama anlamıştır illaki :(

Back
X