kızlar olur mu ya böyle bi yardm edin nolurrr

adigerum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2012
130
0
26
Ankara
kızlar erkek sevdiği kızdan kızlığını ister mi ??? o kadar sinirlendmm ki sen ne saçmalıyorsn ben asla öyle bi yanlşı yapmam dyorm aşkım kızma benimle evlenirmisin diyor bide ya ve bunu daha önce konştk benm askerliğim vr okulum var demiştii şimdide saçmalıyor ya ben napcam ayrılcak mıyım :( napcam ben yaaa beni seviyo gibide ama korkuyorm yaa bunun içinmiydi sevmek anlamıyorm ya yardm edin nolurrr:((

canım sakın kendinden taviz verme..beni seviyorsan gelinliğimle görmek istiyorsan beni sabredeceksin de.. eğer kem küm ederse kendi bilir..benim bi arkadaşım yaşadı bu durumu şimdi çok pişman çocuğun yerinde yeller esiyo yani..bi erkek bi kızı seviyorsa gerçekten sabreder ve nikahı kıyana kadar dokanmaz canımm..

canım sakın kendinden taviz verme..beni seviyorsan gelinliğimle görmek istiyorsan beni sabredeceksin de.. eğer kem küm ederse kendi bilir..benim bi arkadaşım yaşadı bu durumu şimdi çok pişman çocuğun yerinde yeller esiyo yani..bi erkek bi kızı seviyorsa gerçekten sabreder ve nikahı kıyana kadar dokanmaz canımm..

peki şimdi napcam ayrılıyım mı napcam yani :S:(( kafam çok karştı yaa zaten asla yapmam öyle bişeyy

kızlar erkek sevdiği kızdan kızlığını ister mi ??? o kadar sinirlendmm ki sen ne saçmalıyorsn ben asla öyle bi yanlşı yapmam dyorm aşkım kızma benimle evlenirmisin diyor bide ya ve bunu daha önce konştk benm askerliğim vr okulum var demiştii şimdide saçmalıyor ya ben napcam ayrılcak mıyım :( napcam ben yaaa beni seviyo gibide ama korkuyorm yaa bunun içinmiydi sevmek anlamıyorm ya yardm edin nolurrr:((

senınle bırlıkte olmak ıstemesı senı sevdıgı ya da sevmedıgı anlamına gelmez cnm..o sansını denemek ıstemıs..ama senın tavrını son derece normal ve haklı buluyorum..ısrar eder veya bu tutumundan dolayı bırde senı suclarsa bence tepkını bıraz daha arttırmalısın..tabıkı ayrılma suan ama dedıgım gıbı ısrarcı olursa bu yanlısın da haklı bır sebebı olamaz bence.. herkesın dusuncesıne saygı duyuyorum ama evlılık oncesı ılıskıye sıcak bakmıyorum...

senınle bırlıkte olmak ıstemesı senı sevdıgı ya da sevmedıgı anlamına gelmez cnm..o sansını denemek ıstemıs..ama senın tavrını son derece normal ve haklı buluyorum..ısrar eder veya bu tutumundan dolayı bırde senı suclarsa bence tepkını bıraz daha arttırmalısın..tabıkı ayrılma suan ama dedıgım gıbı ısrarcı olursa bu yanlısın da haklı bır sebebı olamaz bence.. herkesın dusuncesıne saygı duyuyorum ama evlılık oncesı ılıskıye sıcak bakmıyorum...

cevap atmıyorum şuan bitanem sen her şeyimsin v vs gibi şeyler yazıyorda içim çok kötü oldu bende kesnlkle karşıyım o kadar ileri gidilmez asla ama şuan napcam bilmiyorum

cevap atmıyorum şuan bitanem sen her şeyimsin v vs gibi şeyler yazıyorda içim çok kötü oldu bende kesnlkle karşıyım o kadar ileri gidilmez asla ama şuan napcam bilmiyorum

eger ılk defa bu sekılde yaklasıyorsa bıraz bekle bence..ama senın duyguların da onemlı..kesınlıkle bır guvensızlık varsa ugrasma bence..ortam artık gercekten kotu..bır de senın yasın ve erkek arkadasının yası nedır cnm

Aynı konuyu neden ayrı topiklere açıyorsun anlamadım.
Aynı cevabı vericem.
İstiyorsan git seviş bence.
Burada herkesin düşüncesi farklı,içinden geleni yaşa sen.

yardım edin derken???
başınızı mı bekleyelim veya Gerdeğemi sokalım sizi?
ne yapmak istiyorsanız yapın sonuçları sizi bağlar bizi değil..

yaşın küçük yapma desek yapmayacakmısın?

Bu forumda her türlü insan var.
Evlilik öncesi ilişkiye karşı olanlar ayrıl tabiki seni sevmiyor nasıl ister böyle birşey der, karşı olmayanlar olumlu yorum yapar.
Önemli olan senin ne istediğin, madem böyle birşey düşünmüyorsun tavrını koyucaksın,
üstelerse eğer senden böyle birşey istediği için değil senin düşüncelerine saygı duymadığı için ayrılmalısın.. BENCE.

böyle söyleyen adamdan adam olmaz
bu tipler ahlaksızlık talep edip tepki alınca lafı çevirip evleneceğiz ayağına yatıyor

masum, iyi niyetli kızlar da bir anlık saflık ve boşlukla geri dönülmez hatalar yapıyor
sonrasında kızların terk edilmesinden mi bahsedelim,
psikolojilerinin bozulmasından mı
ailesinden utanmasından mı
evlenebileceği dürüst adayları kaybetmesinden mi
toplum baskısından mı
yoksa büyük yasakların çiğnenmiş olmasından mı
tabii ki kaçmalısın ondan, madem temiz vicdanlı birisin

ayrıca bayanlar başta niyetlerini belli edip taviz vermezlerse karşılarına çıkan çürük elmalar elenir, geriye kalan kafa dengi insanlardan seçim yapmış olurlar

Son düzenleme:
inandırıcı gelmedi konu kafa buluyorsunuz gibi geldi o sebeble .......verin gitsin diyorum.

Henüz helali değilsiniz birbirinizin. Ne hakla böyle birşey isteyebilir. Hiç bir geçerli sebebi olamaz bunun. Sağlam pabuca benzemiyor yine de sen bilirsin....?
Ya seni sınıyor, (yapman gerekeni biliyorsun)
Ya afedersin senden yararlanıp kenara çekilmek istiyor (önlemini iş işten geçmeden almalısın)
Ya bu durum ona göre normal bir olay çağdaşlığının ve modernliğinin gereği evlilik bağı olmadanda birlikte olunabileceğine inanıyor (mutsuzluk)
.
.
bilmiyorum yaa bunun mazereti olamaz yok öyle nefsine düşkünlük.

yardım edin derken???
başınızı mı bekleyelim veya Gerdeğemi sokalım sizi?
ne yapmak istiyorsanız yapın sonuçları sizi bağlar bizi değil..

yaşın küçük yapma desek yapmayacakmısın?

sonucları kimseyi bağlamaz doğru ama bu şekilde yorum yapmanız çok kırıcı ben insan gibi bişey sordum bu şekilde yaklaşmanızın sebebini anlamadım gerdeğemi sokalım sizi ne kadar terbiyeszce bi laftır yakıştıramadm neyse yinede allah razı olsun uğraşp yorum yazmşnz

Henüz helali değilsiniz birbirinizin. Ne hakla böyle birşey isteyebilir. Hiç bir geçerli sebebi olamaz bunun. Sağlam pabuca benzemiyor yine de sen bilirsin....?
Ya seni sınıyor, (yapman gerekeni biliyorsun)
Ya afedersin senden yararlanıp kenara çekilmek istiyor (önlemini iş işten geçmeden almalısın)
Ya bu durum ona göre normal bir olay çağdaşlığının ve modernliğinin gereği evlilik bağı olmadanda birlikte olunabileceğine inanıyor (mutsuzluk)
.
.
bilmiyorum yaa bunun mazereti olamaz yok öyle nefsine düşkünlük.

katılıyorum bu yazdıklarınza çok teşekkr ederim...uyardım bir kere 2.kez tekrarlarsa niyetini belli etmiş demektir. hayırlısı olsun inşallah

inandırıcı gelmedi konu kafa buluyorsunuz gibi geldi o sebeble .......verin gitsin diyorum.

inandırıcı gelmeyen nedir?? neyle kafa bulucam ne için kafa bulcam ? gayette nett ve açık bi soru sordum yardımcı olmak isteyen bu konuda yazabilir istemeyenede zorla yazın demiyorum.

inandırıcı gelmeyen nedir?? neyle kafa bulucam ne için kafa bulcam ? gayette nett ve açık bi soru sordum yardımcı olmak isteyen bu konuda yazabilir istemeyenede zorla yazın demiyorum.

şekerim daha önceki konunda ileri gitmesekde yakınlaşıyoruz diye yazmıştınya bende yardımcı olmak amaçlı yazdım verin gitsin diye.

az önce yazdığım bir yorumu buraya da yazmak istiyorum
birçok masum gencin yaşadıklarını yaşayan birkaç kişinin hayat hikayesini okumuştum
aynı hataya düşenler olmasın diye bir üniversite hocası tarafından kitaplaştırılmış
kitapların isimlerini yazayım da belki okuyan, okutan, çocuklarına alan olur

-Canan
-Sevda
-Selim ve Hande

Kitapların yazarı Halit Ertuğrul
Meb ve Emniyet Genel Müdürlüğü tavsiyeli kitaplarının çoğu

ilgilenen olursa netten Nesil Yayınlarının sayfasından bakabilirsiniz konularına
hediye edilebilecek çok faydalı bir şey

Back
X