Kizlar oncedentasikardisi olup gebe kalanlar ve gebelik.boyunca ilac kullananlar varmi

Kizlar tasikardisi olup hamile kalan ve gebeligi boyunca dideral beloc kulllanan varmi
doktorun sana gebelıge uygununu yazar . ılaclar reseptor blokelıyo. cesıtlerıne gore bırı tüm reseptörlere etkılerken bırı uterustakıne bırı ıdrar kesene falan etkılıyor gebelıkte de kullanılabılen ılaclar var doktora danısmadan ılacı devam ettırmeyın yada kullanmaya baslamayın. kullananları da ornek almayın. tasıkardı yuvası bı sulalem var da saglıkcı felan degılım:)

Rabbim su tasikardiyle kucagima saglikli hayirli bir evlat almami nsip edicekmi acaba artik umudumu kaybetmeye basladimm herkes farkli.birsey soluo anlamiyorum nice kalp hastalari dogum yapiyor tansiyon hastalari ayni sekilde bianda 200e cikan tasikardi yuzunden neler cekiyorumm rabbim.beterinden korusun bunada sukur

Merhaba, ben de 12 haftalık gebeyim ve ilk günden beri şiddetli çarpıntı yaşıyorum 180 civarında beni inanılmaz etkiliyor mecbur olarak beloc kullanıyorum 25mg eskiden iyi gelirdi ama artık sanki çok da etki etmiyor 50 de içmek istemiyorum dozu yüksek diye siz nasıl atlattınız acaba ? İlaç kullandınız mı bebek nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…