Kızlar önerebileceginiz saglam bez dolap var mı? Kapıda nakit ödemeli bir site?

DrAdige

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2011
355
7
68
Amasya
17.webp
135692465_tn24_0.webp

Eklentiler

• 16.webp
    16.webp
    71,6 KB · Görüntüleme: 9.295
  • raflı-bez-dolap-modelleri1.webp
    raflı-bez-dolap-modelleri1.webp
    65,3 KB · Görüntüleme: 7.308
  • 134431475_tn24_0.webp
    134431475_tn24_0.webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 2.886
Iç bölmeler bu şekilde ama telası kumaşı desenli kapida ödemeli veya kişisel tasarım yapan bildiginiz bir yer var mı? Acil almam lazımda yardim edermisiniz lütfen?

Canım ben sana öneride bulanamayacağım ama uyarıda bulunabilirim. ben çok araştırdım ve aldım en sağlam rafı olan diye çünkü koyduğum ağırlığı taşıması için. mesela 6 tane body de bile rafta eğrilik oldu hiç hoş gözükmüyordu. kullanılabilirdi ama görsel olarak hiç hoş durmuyordu dolap doldurulunca. o yüzden iade ettim aldığım siteye.
ama senin eklediğin resimlerin bazıları ahşap raf gibi eminim bunlar kullanışlıdır. ama nereden alıcaksın bulursan lütfen bana da yaz

Canım ben sana öneride bulanamayacağım ama uyarıda bulunabilirim. ben çok araştırdım ve aldım en sağlam rafı olan diye çünkü koyduğum ağırlığı taşıması için. mesela 6 tane body de bile rafta eğrilik oldu hiç hoş gözükmüyordu. kullanılabilirdi ama görsel olarak hiç hoş durmuyordu dolap doldurulunca. o yüzden iade ettim aldığım siteye.
ama senin eklediğin resimlerin bazıları ahşap raf gibi eminim bunlar kullanışlıdır. ama nereden alıcaksın bulursan lütfen bana da yaz
Ciddimisin? hangi siteden. hangi modelini aldin? Ben mecburiyetten almak zorundayim gardrop alamam 200-300 e hic memnun kalan yokmudur acaba bu ayin 9 una kadar siparis veriyim diyordum bende

Ahşap var bi site bir suru kumas deseni rengi olan ama paypal ile odeniyor yurtdisindan çinden geliyor damacana ve insani tasiyor resimlerde ama bn bu paypali bilmedigim icin. alamadim 10.19$ Gbi bi ucreti var

Ahşap var bi site bir suru kumas deseni rengi olan ama paypal ile odeniyor yurtdisindan çinden geliyor damacana ve insani tasiyor resimlerde ama bn bu paypali bilmedigim icin. alamadim 10.19$ Gbi bi ucreti var

ben evimnetten almıştım şimdi var mı bilmiyorum. sen baktığın adresi yazsana bana bi bakim bende

Back
X