kızlar önerileriniz nedir?

Bu ay kiraya param yetişmedi aileme gönderdim. Bu ayın kirasını sen ödeyebilir misin? diye sor bakalım ne diyecek? Sonuçta haftada 5 gün kalıyor basbayağı ev arkadaşı olmuşsunuz. Bütün giderlere ortak olması gerekir.

Yanlış anlama ama öğretmensin iletişiminin çok çok iyi olması lazım ama bakıyorum onu diyemem bunu diyemem. Karşındaki kişinin analizini yapıp ona göre konuşacaksın gerekirse sıcak bi'tavırla gerekirse ciddi bi'tavırla karşındaki insana göre.

Şu yaptığınız ev arkadaşlığıdır. Bi'kere sen ayıp olur diye çekinirken karşındaki insan ayıbın en büyüğünü yapıyo ondan mı çekiniyosun gerçekten:26:

Ekmek almaz senin pazar alışverişin iki hafta yetecekse bir hafta yeter, elektrik, su iki katı gelecek yani her türlü sana zarar. Aynı maaşı alıyosunuz senin derdine ne?

Yüzsüz insanları hiç sevmem zaten utansa elin evine geldim yerleştim hiç olmadı bi'ekmeği de ben alayım der. Ben olsam direk ben faturalar ikiye bölünür destek olursun bana diye kabul ettim yoksa ev arkadaşı istemiyorum gelenim gidenim oluyo yatılı der konuşmanın devamını ondan beklerdim. Kendi evim için ne böyle strese giricem:68:

konu sahibi saka falan yapıyo heralde ikide bir cok mu ayıp olur ?
ayıbı mı kalmış yani bu durumun bu yaşta iş güç sahibi birinin enayi yerine konulması cok daha büyük ayıp oluyor.
bu durumda size kimse iyi niyetli demez (özür dileyerek yazıyorum )sa...k der yani ... durum gercekten cok ciddi ayıp asıl hiç bir sey demez bu duruma devam etmesine izin verirsen olur...

Son düzenleme:
bi kız var benim okuluma atandı.2 saatlik uzaktaki şehirden gidiş geliş yapıyor.ayrı ev açmayım sende kalayım dedi.ben de evde tek kalıyorum tamam dedim.haftada 4-5 gün kalacak diğer günler gidecek.bakıyorum kız hiç eve maddi yönden yardımcı olacak gibi durmuyor.evin içinde yiyecek bitiyor ben alıyorum.kiraya felan ortak olmayı da yakıta ortak olmayı da düşünmüyor sanırım.ütüm bozuktu sana bir ütü alalım yarı parasını ben vereyim diyor.işte sana balık tavası alırım felan diyor.geçen sabah uyandım ekmek alınacak bir de banyodan çıkmıştım.saçlarım ıslak kendi gider alır diye düşündüm.gitmedi mecbur ben gittim.şimdi ben mi abartıyorum bu kız kalsın mı yanımda ya da bir bahaneyle savayım mı? bahanem şu erkek kardeşimle annem gelcek.yani bu kızın suya elektriğe yakıta kiraya yiyeceğe ortak olması gerek miyor mu? ben mi abartıyorum?

Haftada 4 gün kalsa bir ayda 16 gün eder ki bu ayın yarısına tekabül ediyor. Konuşsanız olmaz mı?

Yada kira ayın şu tarihinde veriliyor canım haberin olsun falan desen. Nasıl birisi olduğuda önemli tabii bu şahsın :26:...

Back
X