Kızlar önerilerinizi alabilirmiyim.

hemmam

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2016
2.451
828
123
Aden Kayra kızıma bu isimi düsunuyorum ama içimi titretecek daha farkli önerileriniz olursa düşünebilirim.
Çift isim düsunuyorum ...
Bu arada Aden Kayra nasil sizce???

Tşekürler şimdiden....;)

Aden bana Adem'i animsatti. Kayra ismini de daha cok erkek cocuklarda duyuyorum.
Ama Aden kulaga hos geliyor.
Ben cift isim pek sevemiyorum. Ben de iki soyisim kullaniyorum. Oss kodlamasinda canimi cikariyordu zamaninda :KK70:

Bn begenmedm canm uyumlu değil isimler ama br onerimde yok. Sen düşün bence başka isim bul birinin yanına .

Aden hoş gelmedi bna kayranin yanına bul bence ;)

Bn begenmedm canm uyumlu değil isimler ama br onerimde yok. Sen düşün bence başka isim bul birinin yanına .

Aden hoş gelmedi bna kayranin yanına bul bence :KK66:

Aden hoş gelmedi bna kayranin yanına bul bence :KK66:
Aden bana Adem'i animsatti. Kayra ismini de daha cok erkek cocuklarda duyuyorum.
Ama Aden kulaga hos geliyor.
Ben cift isim pek sevemiyorum. Ben de iki soyisim kullaniyorum. Oss kodlamasinda canimi cikariyordu zamaninda :KK70:

Aslinda itiraf etmek gerekse yanyana banada çok sicak gelmiyorda.
Ayri ayri cok swiyorum ama ondan biraz ortaya karisik bisi cikti;)
Bnde tam tersi cnm çift isim tutkusu var.
Bakalim arayıslara dewam o zaman

Aden Kayra kızıma bu isimi düsunuyorum ama içimi titretecek daha farkli önerileriniz olursa düşünebilirim.
Çift isim düsunuyorum ...
Bu arada Aden Kayra nasil sizce???

Tşekürler şimdiden....:KK66:
Canim genede sen bilirsin ama bence islam dinine uygun isimler koy kiyamet gunu cocuklarimizin isimlerinden hesaba cekilecekmisiz anlami guzel olsun mesela ornek olarak Erva ismi var cok guzel anlamida namuslu kadin demek

Canim genede sen bilirsin ama bence islam dinine uygun isimler koy kiyamet gunu cocuklarimizin isimlerinden hesaba cekilecekmisiz anlami guzel olsun mesela ornek olarak Erva ismi var cok guzel anlamida namuslu kadin demek

Dogru soluyorsun cnm.

Erva guzelmiş.

Ben aden ismini koymayi dusunmustum kizima.ama koyulmasi sakincali isimlerden diye duyup vazgectim.asli koydum.

Tam hatirlamamakla beraber helak edilen adn kavmine ait bir isim oldugu ici diye okumustum

Ne demek son kararini bildir merak ettim.isim bulmak cok zor valla kolay gelsin.

Esila aybüke aslı veya Zeynep ismi de güzel özellikle Zeynep isminin anlamı babasının süsü demekmiş peygamberimiz kızına bu ismi vermiş

Back
X